Κάτι τρέχει στον Έβρο
Η επίσκεψη της Γιάννας Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη στην Αλεξανδρούπολη (video)
Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος συναντήθηκε σήμερα το πρωί με την κ. Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, η οποία βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης στην Αλεξανδρούπολη.
Η κα Αγγελοπούλου συνοδευόταν από την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δ.Π.Θ. κυρία Ελπίδα Βόγλη.
Η συνάντησή τους πραγματοποιήθηκε στη 1 το μεσημέρι στο Νομαρχείο της Αλεξανδρούπολης ενώ στην συνέχεια ακολούθησε συνάντηση της Προέδρου και των μελών της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» στον ίδιο χώρο με τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου, τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας καθώς και τους Δημάρχους Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου, Σουφλίου και Σαμοθράκης, παρουσία του Περιφερειάρχη.
Να θυμήσουμε πως ο σκοπός της συγκεκριμένης επίσκεψης ήταν να καταγραφούν προτάσεις, ενόψει των εορτασμών για τα 200 χρόνια της Εθνικής Παλιγγενεσίας.
Φ.Δούκογλου
- Θεματικό Εργαστήριο για τον τουρισμό στη Σαμοθράκη
(15-09-2025) - Καθαρίστηκε (προς το παρόν) το Τελωνείο των Κήπων
(15-09-2025) - Αντιπλημμυρικά έργα στην Αγνάντια και στη Συκορράχη Αλεξανδρούπολης
(15-09-2025) - Τροχαίο στην Αλεξανδρούπολη: Αναποδογύρισε αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου (φωτο)
(15-09-2025) - Στον Έβρο η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, για τις Κινητές Ομάδες Υγείας
(15-09-2025)
EN
TR






