Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Θηβαίος

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Η αφίσα της εκδήλωσης
Η αφίσα της εκδήλωσης

Η Αλεξανδρούπολη υποδέχεται ξανά το “Let’s do it Greece!”

30-03-2018

Έφτασε η ώρα για το επόμενο ταξίδι της μεγαλύτερης ταυτόχρονης εθελοντικής δράσης της Ελλάδας: Προορισμός της αυτήν τη φορά η περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, η οποία προετοιμάζεται για ένα τριήμερο γεμάτο εθελοντισμό. Συγκεκριμένα, οι ώρες και τοποθεσίες της εκδήλωσης είναι οι παρακάτω:

  • Παρασκευή 30 Μαρτίου στις Σέρρες, στις 18.00, στο κτίριο της πρώην ΤΕΔΚ. 
  • Σάββατο 31 Μαρτίου στη Δράμα, στις 11.00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Δράμας. 
  • Κυριακή 1 Απριλίου στην Αλεξανδρούπολη, στις 11.00, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης συμμετέχει ξανά στην Περιβαλλοντική Εκστρατεία που θα υλοποιηθεί με τη συνδιοργάνωση του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης και του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Αλεξανδρούπολης. Να θυμίσουμε πως ο περσινός σκοπός και στόχος της δράσης ήταν η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και η εκπαίδευση των παρευρισκομένων στην ανακύκλωση και στη διαδικασία συλλογής απορριμμάτων.

Φορείς, δήμοι, σύλλογοι, σχολεία, γονείς, φοιτητές και εθελοντές είναι όλοι ευπρόσδεκτοι να συζητήσουν και να συναποφασίσουν το φετινό πλάνο της εκστρατείας.

Όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν στις συναντήσεις καλούνται να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα: https://goo.gl/ZbNAmo

Το Let’s Do It Greece αποτελεί τη μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας. Οργανώνεται αποκλειστικά από εθελοντές - ως επί το πλείστον νέα παιδιά - που αγάπησαν τον εθελοντισμό μέσα από το σχολείο, με στόχο να οργανωθεί κάποτε μια εθελοντική δράση την ίδια μέρα & την ίδια ώρα σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Δείτε εδώ στιγμιότυπα της περσινής εκδήλωσης: