Κάτι τρέχει στον Έβρο
Η Αλεξανδρούπολη ετοιμάζεται για μια ξέφρενη καρναβαλική παρέλαση!
Οι Απόκριες πλησιάζουν και η Αλεξανδρούπολη είναι και φέτος είναι έτοιμη να ντυθεί στα χρώματα του καρναβαλιού!
Οι προετοιμασίες για την πιο γιορτινή, κεφάτη και χρωματιστή παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της πόλης, έχουν ήδη ξεκινήσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμος Αλεξανδρούπολης έχει απευθύνει πρόσκληση σε Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων, Λυκείων, Πολιτιστικούς Συλλόγους, Σχολές χορού, Αθλητικούς Συλλόγους, Εθελοντικές Ομάδες, Κοινωνικές δομές, Φοιτητές και σε οποιονδήποτε θέλει να συμμετάσχει στην αποκριάτικη παρέλαση!
Η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαρτίου το μεσημέρι στην Λεωφόρο Δημοκρατίας με σημείο εκκίνησης την Ακαδημία.
Όσον αφορά για τα άρματα του καρναβαλιού ακόμα δεν έχει αποφασιστεί ποιοι θα είναι οι κατασκευαστές καθώς θα γίνει με νόμιμες διαδικασίες η επιλογή τους.
- Απαγόρευση κυκλοφορίας μεγάλων φορτηγών στο εθνικό οδικό δίκτυο
(14-08-2025) - Ο 13χρονος Λέανδρος κάνει την Αλεξανδρούπολη πιο συμπεριληπτική!
(14-08-2025) - Νέα μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων στη Σαμοθράκη
(14-08-2025) - Και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης υπέρ της επιστροφής της χρυσή προτομής στο Διδυμότειχο
(14-08-2025) - Παράνομο "καζίνο" στήθηκε σε μαγαζί της Αλεξανδρούπολης - 6 συλλήψεις
(14-08-2025)
EN
TR







