Κάτι τρέχει στον Έβρο
Η Θράκη, η καινοτομία και η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα στο επίκεντρο της 90ης ΔΕΘ (video)
Πλήθος επισκεπτών, εκπρόσωποι της πολιτικής και επιχειρηματικής κοινότητας, καθώς και θεσμικών φορέων, επισκέφθηκαν τα περίπτερα της Μεταλλεία Θράκης και της Ελληνικός Χρυσός, θυγατρικών της Eldorado Gold.
Ενημερώθηκαν για το μεταλλευτικό έργο χαλκού-χρυσού στις Σκουριές, που βρίσκεται στην τελική ευθεία, καθώς και για το μεταλλευτικό έργο χρυσού-αργύρου στο Πέραμα Έβρου. Παράλληλα, μέσα από εφαρμογές VR και AR, είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν εικονικά στο μεταλλείο Περάματος και να γνωρίσουν τον κύκλο ζωής του μεταλλείου.
Στο επίκεντρο της παρουσίας της εταιρείας, η υπεύθυνη εξόρυξη, η καινοτομία και η βιωσιμότητα, αρχές που καθορίζουν τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε τη μεταλλευτική δραστηριότητα.
Τέλος να σηνειωθεί ότι το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, παρουσιάστηκαν δύο σημαντικές πρωτοβουλίες που υλοποιούνται στη Θράκη: το Vion Skills που επενδύει στις δεξιότητες και τη νέα γενιά μέσα από το STEM, σε συνεργασία με την Eduact, και το πρόγραμμα ενδυνάμωσης του πρωτογενούς τομέα, σε συνεργασία με την Ergoplanning.
- Το αμερικάνικο πλοίο «ARC Commitment» ξεφόρτωσε στρατιωτικά οχήματα στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(07-10-2025) - Σε διαγωνισμό κοινοτομίας διακρίθηκε ομάδα του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας
(07-10-2025) - Συνάντηση των πρυτανικών αρχών του ΔΠΘ και του ΑΠΘ στην Κομοτηνή
(07-10-2025) - Απαγόρευση διέλευσης από τις ιρλανδικές διαβάσεις Καστανεών και Ριζίων
(07-10-2025) - Αρνητικό αποτέλεσμα με πτώση εσόδων κατά 35,69% στο Λιμάνι Αλεξανδρούπολης
(07-10-2025)
EN
TR







