Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Άτυχη γυναίκα έπεσε σε υπόγειο του Κέντρου Υγείας Σουφλίου.
Άτυχη γυναίκα έπεσε σε υπόγειο του Κέντρου Υγείας Σουφλίου.

Γυναίκα έπεσε σε φωταγωγό στο Κέντρο Υγείας Σουφλίου

18-06-2025

Το ατύχημα συνέβη στον περιβάλλοντα χώρο του Κέντρου Υγείας Σουφλίου, σε σημείο που γίνονται εργασίες στο πλαίσιο του έργου "ενεργειακή αναβάθμιση, εκσυγχρονισμός, βελτίωση και ανακαίνιση Κέντρων Υγείας".

Η 46χρονη γυναίκα πάτησε σε γυάλινο κάλυμμα το οποίο υποχώρησε και έπεσε σε υπόγειο βάθους τριών μέτρων.

ΤΣΟΥΛΚΑΝΑΚΗΣ

Αμέσως δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από το προσωπικό του Κέντρου Υγείας, ενώ άνδρες της Πυροσβεστικής κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν από τον υπόγειο χώρο. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου για περαιτέρω εξετάσεις και νοσηλεία.

Η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας διέταξε ένορκη διοικητική εξέταση για το συμβάν, ενώ σε σχετική ανακοίνωση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας Θράκης, σημειώνεται οτι η γυναίκα βρισκόταν σε χώρο που δεν προοριζόταν για διέλευση ή περιήγηση κοινού, αφού εκεί εκτελούνταν εργασίες.