Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο κ. Γρηγοριάδης είναι Γενικός Διευθυντής Αγροτικού Συνεταιρισμού Αλεξανδρούπολης, Σουφλίου, Φερών, Σαμοθράκης και στο παρελθόν διετέλεσε αντιδήμαρχος καθαριότητας
Ο κ. Γρηγοριάδης είναι Γενικός Διευθυντής Αγροτικού Συνεταιρισμού Αλεξανδρούπολης, Σουφλίου, Φερών, Σαμοθράκης και στο παρελθόν διετέλεσε αντιδήμαρχος καθαριότητας

Γρηγοριάδης Νικόλαος: Υπ. Δημ. Σύμβουλος με την "ΑΡΧΗ" του Σταύρου Σταυράκογλου

11-09-2023

Είναι έμπειρος τόσο στην διοίκηση όσο και στην αυτοδιοίκηση!

Ο λόγος για τον Νικόλαο Γρηγοριάδη, ο οποίος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος Αλεξανδρούπολης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 με την παράταξη "ΑΡΧΗ" του Σταύρου Σταυράκογλου.

«Με αίσθημα ευθύνης απέναντι σας αποφάσισα να συστρατευτώ με τους συνυποψήφιους μου στην παράταξη "ΑΡΧΗ για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης" και ζητώ για μια ακόμη φορά να εκφράσετε στις 8 Οκτωβρίου την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ σας στο πρόσωπο μου», αναφέρει στην ανακοίνωσή του.

Πάμε να τον γνωρίσουμε καλύτερα

Είναι κάτοχος κολεγιακιού πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Είναι Γενικός Διευθυντής Αγροτικού Συνεταιρισμού Αλεξανδρούπολης, Σουφλίου, Φερών, Σαμοθράκης εδώ και 11 χρόνια.

Υπήρξε για 19 χρόνια μέτοχος και διευθυντικό στέλεχος σε μεγάλη αλυσίδα σουπερμάρκετ της Θράκης και 10 χρόνια ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης. Είναι ιδρυτικό και διοικητικό στέλεχος Α.Ο. Καππαδοκών και μέλος εδώ και 40 χρόνια του Πολιτιστικού Συλλόγου Καππαδοκών «Τρεις Ιεράρχες».

Διαθέτει πολιτική εμπειρία 9 χρόνων με συμμετοχή σε πολιτικές/δημοτικές παρατάξεις, αξιώματα, εμπειρία εκλογών κ.ά. Διετέλεσε για 2 χρόνια αντιδήμαρχος καθαριότητας (πρωτοβουλία, δημιουργία και έναρξη Κ.Δ.Α.Υ., Μ.Ε.Α., Τ.Κ.Ζ.Ο. κ.α. προγράμματα ανακύκλωσης), 1 χρόνο Πρόεδρος Κ.Α.Π.Η. Αλεξανδρούπολης συμβάλλοντας στη δημιουργία του Β' Κ.Α.Π.Η Αλεξανδρούπολης, 1 χρόνο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης, 4 χρόνια Πρόεδρος Πολιτικής Προστασίας, 5 χρόνια επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης, 4 χρόνια εκπρόσωπος του Δήμου Αλεξανδρούπολης σε όλα τα συμβούλια της ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ.

Στα χόμπι του συγκαταλέγονται τα αθλητικά, τα πολιτιστικά και η αγροτική ενασχόληση.

Είναι έγγαμος με δύο τέκνα.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωσή του:

«Αγαπητοί μου φίλοι.

Πολίτες του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 θα διεξαχθούν σε μια περίοδο κρίσιμη και σημαντική για το μέλλον του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Η γεωπολιτική θέση, η στρατηγική και η οικονομική προοπτική του τόπου μας και η ανάδειξη του σε πρωταγωνιστή σε παγκόσμιο επίπεδο απαιτούν την ανάδειξη μιας δημοτικής αρχής που θα ανταποκριθεί θετικά στις προκλήσεις και προσκλήσεις της εποχής.

Αυτή την προοπτική μπορεί να υλοποιήσει η δημοτική παράταξη <<ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ>> με υποψήφιο Δήμαρχο τον Σταύρο Σταυράκογλου. Με αίσθημα ευθύνης απέναντι σας αποφάσισα να συστρατευτώ με τους συνυποψήφιους μου στην παράταξη αυτή και ζητώ για μια ακόμη φορά να εκφράσετε στις 8 Οκτωβρίου την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ σας στο πρόσωπο μου δεσμευόμενος ότι για μια ακόμη φορά θα υπηρετήσω τον Δήμο και την κοινωνία με αίσθημα ΕΥΘΥΝΗΣ και ΣΕΒΑΣΜΟΥ προς όλους τους δημότες.

Το αυτοδιοικητικό μου παρελθόν πιστοποιεί ότι με αυτόν τον τρόπο λειτούργησα σε όλες τις θέσεις ευθύνης που βρέθηκα.

- 2 έτη αντιδήμαρχος καθαριότητας (πρωτοβουλία, δημιουργία και έναρξη Κ.Δ.Α.Υ., Μ.Ε.Α., Ο.Κ.Ζ. κ.α. προγράμματα ανακύκλωσης).

- 1 έτος Πρόεδρος Κ..Α.Π.Η. Αλεξανδρούπολης, Συμβολή στη δημιουργία του Β Κ.Α.Π.Η Αλεξανδρούπολης.

- 1 έτος Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου.

- 4 έτη Πρόεδρος Πολιτικής Προστασίας.

- 5 έτη επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης.

Επιθυμώ να σας ευχαριστήσω θερμά εκ των προτέρων και να σας βεβαιώσω ότι θα είμαστε συνοδοιπόροι σε αυτήν την αναγεννητική πορεία του Δήμου Αλεξανδρούπολης».