Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Η κ. Γκρορίδου έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αγροτικών Συνεταιρισμών Δημητριακών "Η Ένωση"
Η κ. Γκρορίδου έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αγροτικών Συνεταιρισμών Δημητριακών "Η Ένωση"

Γκρορίδου Σταυρούλα: Υπ. Περ. Σύμβουλος με την "Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση" του Χρήστου Μέτιου

17-09-2023

Άνθρωπος με αξίες, με όνειρα για τον τόπο που ζει, είναι η πρώτη φορά που κατεβαίνει στις εκλογές.

Ο λόγος για την Σταυρούλα Γκρορίδου, η οποία ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της ως περιφερειακή σύμβουλος Έβρου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 με την παράταξη "Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση" του Χρήστου Μέτιου.

«Με αισθήματα ευθύνης και προσφοράς, διεκδικώ την ψήφο σας ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε Έβρου με τον συνδυασμό της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Χρήστο Μέτιο, για να συνεχίσουμε να κάνουμε την περιφέρεια μας ανταγωνιστική και να δώσουμε στον Έβρο μας την θέση που του αξίζει!», αναφέρει στην ανακοίνωσή της.

Πάμε να την γνωρίσουμε καλύτερα

Γεννήθηκε το 1965 στο Ρόιτλινγκεν της Γερμανίας, μεγάλωσε στον Κυπρίνο και διαμένει στην Ορεστιάδα.

Είναι απόφοιτη του Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου Ορεστιάδας.

Δουλεύει στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Δημητριακών Ορεστιάδας "Η Ένωση", εδώ και 30 χρόνια. Υπήρξε αντιπρόεδρος στον Σύνδεσμο Αγροτικών Συνεταιρισμών Δημητριακών "Η Ένωση". Είναι ιδρυτικό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου "Το Γέννημα". Είναι πρόεδρος ΔΗΜ. Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Ορεστιάδας.

Είναι παντρεμένη με τον Σταγκόπουλο Δήμο, αγρότη από τον Κέραμο και έχουν 2 γιους, τον Κωνσταντίνο, πυροσβέστη και τον Δημήτρη, νέο αγρότη.

«Θέλω ο Έβρος να γίνει πόλος έλξης, να είναι ένα κομμάτι που μας αξίζει για όλους να έχουμε. Είναι ο Έβρος, είναι η ψυχή της Ελλάδας. Ο Έβρος πρέπει να ζήσει, πρέπει να μείνει, πρέπει σε όλο αυτό να βοηθήσουμε και να είμαστε στην πρώτη γραμμή», συμπλήρωσε.