Κάτι τρέχει στον Έβρο
Γιάννης Βαρσαμούδης: Ο Αλεξανδρουπολίτης ζωγράφος που διακρίθηκε σε αμερικάνικο διαγωνισμό!
Ο Γιάννης Βαρσαμούδης από την Αλεξανδρούπολη θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί και ως το πρόσωπο της χρονιάς καθώς μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα ανακάλυψε την κλίση που είχε στην ζωγραφική και η οποία του χάρισε την τρίτη θέση σε αμερικάνικο διαγωνισμό!
Συγκεκριμένα ο Γιάννης Βαρσαμούδης τον περασμένο Ιούλιο έλαβε μέρος στο American Art Awards που διοργανώνεται στις ΗΠΑ. Πρόκειται για έναν διαγωνισμό στον οποίο συμμετείχαν καλλιτέχνες από 63 χώρες σε 50 κατηγορίες έργων.
Τα έργα βαθμολογήθηκαν από τα 25 καλύτερα μουσεία και γκαλερί της Αμερικής και ο δικός μας Γιάννης βραβεύτηκε για τον πίνακα που απεικόνιζε μια κοπέλα κατακτώντας την τρίτη θέση στην κατηγορία «πορτραίτο μη διάσημου προσώπου».
Πρόκειται για ένα ασπρόμαυρο πορτραίτο μιας γυναίκας το οποίο δημιούργησε με κάρβουνο και μολύβια.
Ευχόμαστε από καρδιάς η πορεία του να έχει διάρκεια και να συνεχίσει να γνωρίζει την αγάπη του κόσμου.
- Το Γυμνάσιο Μεταξάδων για δεύτερη χρονιά Σχολείο-Πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
(01-10-2025) - Σκληρές δηλώσεις του Πάρη Παπαδάκη, για "κομπλεξικούς και πονηρούληδες" (video)
(01-10-2025) - ΑΜΘ: Ξεκίνησε η εναέρια ρίψη δολωμάτων για τον εμβολιασμό κατά της λύσσας
(01-10-2025) - Διαμαρτύρονται οι Αστυνομικοί της Αλεξανδρούπολης για την απόσπαση δύο γιατρών
(01-10-2025) - Νέο αίτημα για Ειδική Οικονομική Ζώνη στο Τρίγωνο Έβρου
(01-10-2025)
EN
TR






