nightlife
- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Φοιτητές από 12 ευρωπαϊκά πανεπιστήμια σε Αλεξανδρούπολη και Σαμοθράκη, με πρόγραμμα του ΔΠΘ.
Φοιτητές από 12 ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια σε Αλεξανδρούπολη και Σαμοθράκη, με πρόγραμμα του Δημοκριτείου
04-07-2024
Το πρόγραμμα διοργανώθηκε από το Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας και έχει ως τίτλο "Μυθική Θράκη / Mythical Thrace". Κατά τη διάρκειά του οι ξένοι φοιτητές παρακολουθούν μαθήματα και διαλέξεις σχετικά με τους μύθους της Θράκης και την πρόσληψή τους στη λογοτεχνία και την τέχνη, ενώ επισκέπτονται αξιοθέατα και μουσεία της περιοχής και παρακολουθούν πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης, στη Σαμοθράκη και στον αρχαιολογικό χώρο της Μεσημβρίας/Ζώνης.
Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται αύριο Παρασκευή και σ' αυτό συμμετείχαν 39 ξένοι φοιτητές, από 12 πανεπιστήμια της Ευρώπης (Αυστρία, Βουλγαρία, Γερμανία, Ιταλία, Ρουμανία, Σλοβενία, Ισπανία, Αλβανία).
σαν σημερα
- Ποιοι ήταν οι 12 Απόστολοι και πως πέθαναν;
(30-06-2025) - Προτάσεις για την κοινωνική ένταξη των μουσουλμάνων στον Δήμο Διδυμοτείχου
(30-06-2025) - Καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας στο Σουφλί
(30-06-2025) - Συνεχίζονται τα έργα ανάπλασης στην παραλιακή λεωφόρο της Αλεξανδρούπολης
(30-06-2025) - Βρόμα και δυσωδία στο Τελωνείο των Κήπων (video)
(30-06-2025)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
EN
TR







