Κάτι τρέχει στον Έβρο
Επιτέλους ολοκληρώνεται το skatepark στην παραλιακή ζώνη Αλεξανδρούπολης (video)
Λίγο πριν την ολοκλήρωσή του βρίσκεται το skatepark στην νέα παραλιακή ζώνη της Αλεξανδρούπολης. Επιτέλους τα παιδιά που αγαπούν το skate θα έχουν το "δικό τους" χώρο!
Πρόκειται για ένα πάρκο που είναι ειδικά διαμορφωμένο για skateboard με ιδιαίτερες ξύλινες κατασκευές. Πλέον οι μικροί μας φίλοι αλλά και οι μεγάλοι θα μπορούν να έχουν το δικό τους στέκι για παιχνίδι αλλά και για εξάσκηση. Τόσα χρόνια βλέπαμε τους νέους να κάνουν skate στην πλατεία του Φάρου Αλεξανδρούπολης, ενώ τώρα απέκτησαν το δικό τους skatepark!
Λίγη υπομονή χρειάζεται ακόμη διότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα είναι έτοιμο προς χρήση!
Πρόκειται για ένα έργο που καιρό περίμενε την ολοκλήρωση του, ενώ λίγο πριν μπει για "τα καλά" το καλοκαίρι φαίνεται πως θα ολοκληρωθεί με επιτυχία.
Αυτό που μένει τώρα είναι οι νέοι να "αναδείξουν" το ταλέντο τους πάντα με ασφάλεια και να κρατήσουν το χώρο προσεγμένο.
Το e-evros.gr βρέθηκε στο νεό skatepark όπου και κατέγραψε τις μέχρι στιγμής κατασκευές που έχουν τοποθετηθεί:
- 403.500€ από το Υπουργείο Εσωτερικών στους Δήμους του Έβρου για επισκευή & συντήρηση σχολικών κτιρίων
(28-06-2025) - Απαγορεύτηκε η διαμονή στα δάση της Σαμοθράκης – Σε επίπεδο 3 κινδύνου πυρκαγιάς το νησί
(28-06-2025) - Σημαντικές επιχορηγήσεις πολιτιστικών δράσεων στον Έβρο από το Υπουργείο Πολιτισμού
(28-06-2025) - Αγανάκτηση Στρατιωτικών στον Έβρο για τις δασικές περιπολίες
(28-06-2025) - O Χρήστος Δερμεντζόπουλος ο νέος Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
(28-06-2025)
EN
TR
_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-1781771065.jpg)





