Κάτι τρέχει στον Έβρο
Επίσκεψη της Λέσχης Αλεξανδρουπολιτών στο USNS YUMA
Με πρωτοβουλία του προέδρου της Λέσχης Αλεξανδρουπολιτών κ. Μανδάνη Νικόλαου και με σκοπό την ανάδειξη της τοπικής φιλοξενίας κατά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε έμπροσθεν από το Αμερικανικό ταχύπλοο USNS YUMA, προσφέρθηκαν στον Κυβερνήτη και τα μέλη του πληρώματος καλάθια με τοπικά προϊόντα η επαιτεική έκδοση του φωτογραφικού λευκώματος της Λέσχης και αναμνηστικό κάδρο με αρχειακή φωτογραφία "Ντεντεαγατς".
Ο κυβερνήτης του σκάφους με τη σειρά του, ευχαρίστησε εγκάρδια για την ευγενική χειρονομία και ανταπέδωσε με αναμνηστικά δώρα του πλοίου.
Λόγω των εφαρμοζόμενων υγειονομικών μέτρων μέχρι πρότινος απαγορεύονταν η έξοδος του πληρώματος από του κιγκλιδώματος του σκάφους ενώ προσφάτως επετράπη ελεγχόμενη έξοδος μόνο για υπηρεσιακούς λόγους.
Το Αμερικανικό ταχύπλοο πρόκειται να παραμείνει μέχρι τα μέσα Αυγούστου στην Αλεξανδρούπολη ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι σύντομα πρόκειται να επισκεφθεί την πόλη εκ νέου αντίστοιχο πλοίο του Αμερικανικού Ναυτικού.
Στη σύσφιξη των δεσμών μεταξύ των καταγόμενων ή διαμενόντων Δημοτών του προ της επέκτασης του Δήμου της Αλεξανδρούπολης, ήτοι της έδρας του Δήμου και των οικισμών αυτού Νέας Χιλής, Παλαγίας, Μαϊστρου, Αμφιτρίτης, Απαλού και Αγνάντιας.
Στην ανάδειξη της ιστορικότητας, γεωστρατηγικότητας και αναπτυξιακής πορείας της πόλης της Αλεξανδρούπολης.
Στη δημιουργία τοπικών επιτροπών συνεργασίας και πληροφόρησης για την παροχή τεχνικής, επιστημονικής και νομικής βοήθειας σε πρωτοβουλίες τοπικού χαρακτήρα σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης, οικονομικής και οικιστικής ανάπτυξης, προστασίας περιβάλλοντος, ορθολογικής διαχείρισης φυσικών πόρων και εναλλακτικής ανάπτυξης της περιβάλλουσας την πόλη φύσης.
- Πανηγυρίζουν οι ναοί & τα παρεκκλήσια της Αγίας Παρασκευής που θεωρείται προστάτιδα των ματιών
(25-07-2025) - "Έγκλημα" κατ' εξακολούθηση οι ανεξέλεγκτοι σκουπιδότοποι
(25-07-2025) - Σβήσιμο γκράφιτι και συνθημάτων στην Αλεξανδρούπολη
(25-07-2025) - Σε βόρειο Έβρο και Σαμοθράκη η προσοχή για την ευλογιά των αιγοπροβάτων
(25-07-2025) - Ανώτατη Διοίκηση Θράκης και υπόγεια οχυρωματικά έργα στον Έβρο
(25-07-2025)
EN
TR
_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-1781771065.jpg)





