Κάτι τρέχει στον Έβρο
Επικίνδυνο δένδρο στην Αλεξανδρούπολη - Παράπονα από τους περίοικους
Τα παράπονα φίλων του e-evros.gr δεχθήκαμε, σχετικά με ένα επικίνδυνο δένδρο που υπάρχει στην οδό Ανδρονίκου. Σύμφωνα με όσα μας μετέφεραν, το δένδρο είναι σάπιο και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να πέσουν κλαδιά ή και ο ίδιος ο κορμός.
Από τον δρόμο αυτό περνάνε καθημερινά πολλά παιδιά του δημοτικού και του γυμνασίου που πηγαίνουν στο σχολείο τους, αλλά και αρκετά αυτοκίνητα. Οπότε η ανησυχία για πιθανό ατύχημα είναι έντονη.
Το δένδρο βρίσκεται μέσα σε περιφραγμένη αυλή, αλλά ο ιδιοκτήτης λέει οτι δεν είναι δικό του και η μητέρα του εκ παραδρομής στο παρελθόν το συμπεριέλαβε στο οικόπεδο και πέρασε την περίφραξη έξω από αυτό. Έτσι, εκτός του οτι δεν διαθέτει τα μέσα για να το κόψει, δεν μπορεί να παρέμβει σε κάτι που είναι του δημοσίου και όχι δικό του.
Μ' αυτά και τα άλλα, το πρόβλημα παραμένει και περιμένει τη λύση του. Οι επαφές με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης προς το παρόν δεν είχαν αποτέλεσμα και οι περίοικοι αναρωτούνται τί θα γίνει και ποιός θα δώσει λόγο εάν κάποιος τραυματιστεί από τα κλαδιά που ήδη πέφτουν.
- Επανέναρξη υπηρεσιών εκφόρτωσης και αεριοποίησης στον τερματικό σταθμό LNG Αλεξανδρούπολης
(12-08-2025) - ΑΜΘ: 4,4 εκ. ευρώ, για δωρεάν, ισότιμη και χωρίς αποκλεισμούς πρόσβαση σε βρεφικούς, παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ
(12-08-2025) - Αεραθλητής από την Αλεξανδρούπολη στη Βαλκανιάδα 2025
(12-08-2025) - Προχωρά το πρόγραμμα μετεγκατάστασης στον Έβρο, με ενίσχυση 10.000 ευρώ
(12-08-2025) - Μεγάλη κινητοποίηση, αλλά πνιγμός δεν υπήρξε στα Δίκελλα Αλεξανδρούπολης
(12-08-2025)
EN
TR







