Κάτι τρέχει στον Έβρο
Ελάτε & εσείς στην έκθεση ζωγραφικής των μαθητών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης
Όταν οι μαθητές δημιουργούν τότε μπορούν όλα να αλλάξουν! Οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης άφησαν για λίγο τα τετράδια και τα μολύβια και ξεκίνησαν να ζωγραφίζουν!
Τα έργα τέχνης τους μπορείτε όσοι το επιθυμείτε να τα δείτε από κοντά στην Έκθεση Ζωγραφικής που έχει ετοιμαστεί στο καφέ Alter Ego, στην οδό Σουλίου!
Η έκθεση ξεκινά από αύριο, Δευτέρα 11 Απριλίου ενώ τα εγκαίνια θα γίνουν την Κυριακή 17 Απριλίου μετά τις 10:30.
Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι καθημερινά, σύμφωνα με το ωράριο του καταστήματος. Τα έργα θα είναι διαθέσιμα για αγορά σε όλους τους επισκέπτες καθόλη την διάρκεια της έκθεσης, όπως επίσης και καρτ ποστάλ με θέμα την Ειρήνη που φιλοτέχνησαν τα παιδιά με ομαδικές ζωγραφιές ανά τμήμα.
Η είσοδος στο χώρο είναι ελεύθερη και δεν απαιτείται κατανάλωση προϊόντων από το κατάστημα.
- Ποδηλατοδρομία από την Ορεστιάδα στην Αδριανούπολη, αυτό το Σάββατο
(18-09-2025) - Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός στο Τελωνείο των Κήπων
(18-09-2025) - Τις εισπρακτικές εταιρείες και τα funds καταγγέλλουν οι δικηγόροι όλης της Ελλάδας (video)
(18-09-2025) - Βανδαλισμός σε διάβαση Σουφλίου έθεσε σε κίνδυνο άτομο με προβλήματα όρασης
(18-09-2025) - Τα μέτρα για τον περιορισμό της ευλογιάς των προβάτων - Τι πρέπει να κάνουν οι κτηνοτρόφοι
(18-09-2025)
EN
TR






