Κάτι τρέχει στον Έβρο
Eλ. Τσιαούση: 'Eπιλογή μου είναι να μην συμμετέχω σε αυτή την εκλογική διαδικασία'.
'Eπιλογή μου είναι να μην συμμετέχω σε αυτή την εκλογική διαδικασία'. Αυτό έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στον Έβρο, Ελένη Τσιαούση.
Με αυτόν τον τρόπο η κ. Τσιαούση βάζει τέλος σε όλα όσα διακινούνταν τις τελευταίες ημέρες περί υποψηφιότητάς της με το νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου. Ωστόσο τονίζει ότι παραμένει ενεργή πολιτικά.
Η κ. Τσιούση έγραψε τα εξής:
"Δημοσιεύματα κάνουν αναφορές περί υποψηφιότητάς μου στις προσεχείς εκλογές.
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι επιλογή μου είναι σ’ αυτήν την εκλογική διαδικασία να μη συμμετέχω.
Ευελπιστώντας ότι στο μέλλον ο μετασχηματισμός του πολιτικού συστήματος θα επιτρέψει την ανάδειξη νέων πολιτικών υποκειμένων και προσώπων που θα μπορέσουν να υπηρετήσουν πολιτικές υπέρβασης της κρίσης έξω και πέρα από τα μνημόνια και τους διχασμούς, παραμένω ενεργή πολιτικά, κοντά στους πολίτες του Έβρου, πιστή στις αρχές και τις αξίες που πάντα υπηρετούσα."
- Επιτυχημένη Δράση Πρώτων Βοηθειών του Δήμου Σαμοθράκης
(21-10-2025) - Η Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης τίμησε τον Προστάτη της Άγιο Αρτέμιο
(21-10-2025) - Προϋπολογισμός 40 εκατομμυρίων ευρώ για προγράμματα κατάρτισης αγροτών
(21-10-2025) - Υπεγράφη η σύμβαση για τα δύο νέα νηπιαγωγεία της Αλεξανδρούπολης (video)
(21-10-2025) - Δεν έφτανε η ευλογιά των αιγοπροβάτων, ήρθε και ο καταρροϊκός πυρετός
(21-10-2025)
EN
TR






