Κάτι τρέχει στον Έβρο
Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε δρόμους της Αλεξανδρούπολης
Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σε τμήματα των οδών Ηροδότου, Θ. Γεωργιάδη, Κονδύλη και Στενημάχου του Δήμου Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης σας ενημερώνει ότι από το Σάββατο (17-03-2018) και από ώρα 07:00 π.μ και μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών του έργου «Διαμόρφωση κόμβων επί της οδού Κονδύλη» (χρονικό διάστημα τριών (3) μηνών περίπου), θα εφαρμοστούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήματα των οδών Ηροδότου, Θ. Γεωργιάδη, Κονδύλη και Στενημάχου του Δήμου Αλεξανδρούπολης, λόγω της εκτέλεσης εργασιών στα πλαίσια του προαναφερθέντος έργου.
Παρακαλούνται οι φίλοι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της κυκλοφοριακής σήμανσης, αποφεύγοντας οποιαδήποτε μετακίνηση στη ζώνη του έργου.
- Αλεξανδρούπολη: Συνεχίζονται οι έλεγχοι από τις Αρχές για τα ζώα συντροφιάς
(11-10-2025) - Μεγάλη τιμή για τη Λουκία Σαράντη στην Ορεστιάδα: Αναγορεύτηκε Επίτιμη Διδάκτορας του Δ.Π.Θ.
(11-10-2025) - Νέος εξοπλισμός σε Δημοτικά και Νηπιαγωγεία του Έβρου
(11-10-2025) - Μαθητές και μαθήτριες της ΑΜΘ θα εκπαιδευτούν στις πρώτες βοήθειες
(11-10-2025)
EN
TR






