Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
BAROLO

Κάτι τρέχει στον Έβρο

H Νέα Δημοκρατία με μικρή αύξηση του ποσοστού της κέρδισε τελικά τρεις έδρες και η Ελληνική Λύση κατάφερε να διατηρήσει τη μια.
H Νέα Δημοκρατία με μικρή αύξηση του ποσοστού της κέρδισε τελικά τρεις έδρες και η Ελληνική Λύση κατάφερε να διατηρήσει τη μια.

Εκλογές 2023: Δερμεντζόπουλος, Κελέτσης, Δημοσχάκης, Παπαδάκης οι νέοι βουλευτές του Έβρου

26-06-2023

Χρήστος Δερμεντζόπουλος, Σταύρος Κελέτσης, Αναστάσιος Δημοσχάκης και Πάρης Παπαδάκης είναι οι τέσσερις βουλευτές που εκλέγει ο Έβρος στον β' γύρο των εθνικών εκλογών 2023. 

Πιο αναλυτικά, η Νέα Δημοκρατία με μικρή αύξηση του ποσοστού της κέρδισε τελικά τρεις έδρες και η Ελληνική Λύση κατάφερε να διατηρήσει τη μια

ΤΣΟΥΛΚΑΝΑΚΗΣ

Μεγάλος χαμένος, αναδείχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία που ενώ παρέμεινε το δεύτερο κόμμα, έχασε περίπου 4.000 ψήφους και έτσι δεν κατάφερε να διατηρήσει την έδρα του στο νομό, σύμφωνα με το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής.

Μικρή αύξηση του ποσοστού του είδε και το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, ενώ την έκπληξη έκανε το ακροδεξιό κόμμα των Σπαρτιατών κατακτώντας την πέμπτη θέση. 

Τέλος, σημειώνεται ότι η συμμετοχή στον Έβρο ανέρχεται στο 47,42%, με την αποχή αντίστοιχα στο 52,58%.

Δείτε εδώ αναλυτικά τα αποτελέσματα