Κάτι τρέχει στον Έβρο
Έβρος: Ηλεκτροδοτήθηκε η καλύβα που ζει επί 45 χρόνια η "κυρά του Δέλτα"
Μία διαφορετική περίοδο με φως ξεκίνησε για τη ζωή της «κυράς του Δέλτα» στον Έβρο, Άρτεμη Παπακωστίδου καθώς έπειτα από παρέμβαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η καλύβα της που ζει εδώ και 45 χρόνια, απέκτησε ρεύμα από την ηλιακή ενέργεια.
Η «κυρά του Δέλτα» υποδέχθηκε με ένα πλατύ χαμόγελο το συνεργείο της ΕΡΤ στην καλύβα της. Το οίκημα που μένει τα τελευταία 45 χρόνια έχει επιτέλους ηλεκτρικό ρεύμα. Η κ. Παπακωστίδου έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό με τον ίδιο να αντιδρά και να παρεμβαίνει άμεσα δίνοντας λύση.
«Ανταποκρίθηκε πολύ γρήγορα ο πρωθυπουργός, έστειλε γρήγορα το συνεργείο και μας έβαλαν ηλεκτρικό ρεύμα στην καλύβα. Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω, ελπίζω με τον καιρό να το «χωνέψω» ότι θα έχω κάποιες ανέσεις», ανέφερε στην ΕΡΤ η κυρία Παπακωστίδου σε δηλώσεις της στην ΕΡΤ.
«Αυτό που έκανε δεν το περιμέναμε, γιατί πέρασαν πολλοί από εδώ, αλλά μόνο λόγια. Ο κ. Μητσοτάκης δηλαδή μας συγκίνησε», ανέφερε από την πλευρά του ο σύζυγός της.
- DASTERI AE: «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2025» για ακόμη μία χρονιά!
(19-07-2025) - Ενισχύεται με νέες ειδικότητες το πρόγραμμα σπουδών της ΕΠΑ.Σ. Αλεξανδρούπολης της ΔΥΠΑ
(19-07-2025) - Ξεκινά η αποκατάσταση του Ιερού των Μεγάλων Θεών στη Σαμοθράκη
(19-07-2025) - Κρούσματα ευλογιάς και αφρικανικής πανώλης στον Έβρο
(19-07-2025) - Μια νέα ενορία θα ιδρυθεί στην Αλεξανδρούπολη
(19-07-2025)
EN
TR








