Κάτι τρέχει στον Έβρο
Δώσε αίμα, πριν φύγεις για διακοπές
Το καλοκαίρι οι ανάγκες για αίμα παραμένουν και στην Ελλάδα κάθε καλοκαίρι παρουσιάζεται σοβαρή έλλειψη μονάδων αίματος.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την μείωση των αποθεμάτων σε κρίσιμα επίπεδα και την ταλαιπωρία ιδιαίτερα των ατόμων με μεσογειακή αναιμία, οι οποίοι δεν βρίσκουν στο ραντεβού που έχουν κάθε δεκαπέντε ημέρες τις απαραίτητες μονάδες αίματος που χρειάζονται. Αναγκάζονται να επανέλθουν για να μεταγγιστούν, θέτοντας τον εαυτό τους σε ταλαιπωρία, ανατροπή των προγραμμάτων εργασίας, της οικογενείας, των διακοπών κ.α.
Πριν φύγουμε λοιπόν για διακοπές, μπορούμε να επισκεφτούμε την αιμοδοσία, προσφέροντας αίμα για τον άγνωστο πάσχοντα:
Στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης,
-καθημερινά πλην Σαββάτου 8:30 με 14:30, -Τετάρτη, Σάββατο, Κυριακή και αργίες τα απογεύματα 17:30 με 20:30.
Στο Νομαρχείο, απέναντι από τον Φάρο,
-κάθε Σάββατο πρωί, 8:30 με 13:30.
Την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024 η κινητή μονάδα αιμοληψιών «Η αγάπη πάει παντού» θα βρίσκεται στην πλατεία της Ορεστιάδας, από τις 9:00 μέχρι τις 13:30, σε συνεργασία με τον σύλλογο αιμοδοτών Ορεστιάδας.
- 3 Αυγούστου 1943 το "ΜΠΛΟΚΟ" της Κορνοφωλιάς
(03-08-2025) - Μετάλλια και εθνόσημο για τον αθλητή του Ο.Φ.Θ.Α. Γεώργιο Πεχλιβανίδη
(03-08-2025) - Νέες συλλήψεις για τον θάνατο της 11χρονης στον Ίμερο – Εμπλοκή αδελφής & Ναυαγοσώστη
(03-08-2025) - Αλεβίτικη πάλη με λάδι στη Ρούσσα Σουφλίου – Επτά αιώνες ζωντανής παράδοσης (video)
(03-08-2025) - Ο «Αγαπημένος μας Έβρος» στο Κυριακάτικο μήνυμα του Πρωθυπουργού
(03-08-2025)
EN
TR







