Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο κ. Δόμπας είναι ελεύθερος επαγγελματίας και αντιπρόεδρος της Ένωσης Καταστημάτων Εστίασης Ορεστιάδας (ΕΚΜΕΑΔ)
Ο κ. Δόμπας είναι ελεύθερος επαγγελματίας και αντιπρόεδρος της Ένωσης Καταστημάτων Εστίασης Ορεστιάδας (ΕΚΜΕΑΔ)

Δόμπας Αθανάσιος: Υπ. Δημ. Σύμβουλος με την "Ορεστιάδα Νέα Ξανά" του Διαμαντή Παπαδόπουλου

18-09-2023

«Ο αγώνας μου για την πόλη μας δεν είναι μόνο πολιτικής φύσης, αλλά έχει βαθιές ρίζες στην αγάπη μου για την Ορεστιάδα και την πεποίθησή μου ότι μπορούμε να την κάνουμε ακόμα καλύτερη».

Ο λόγος για τον Αθανάσιο Δόμπα, ο οποίος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος Ορεστιάδας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 με την παράταξη "Ορεστιάδα Νέα Ξανά" του Διαμαντή Παπαδόπουλου.

«Σας καλώ να στηρίξετε την προσπάθειά μου για ένα καλύτερο μέλλον για την Ορεστιάδα. Η Ορεστιάδα έχει ανάγκη να γίνει "Νέα Ξανά" με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Διαμαντή Παπαδόπουλο. Μέσα από το δικό του όραμα, την αισθητική και την σοβαρότητα θα ευδοκιμήσουμε και πάλι όπως μας αξίζει!», επισημαίνει στην ανακοίνωσή του.

Ο κ. Δόμπας είναι ελεύθερος επαγγελματίας και αντιπρόεδρος της Ένωσης Καταστημάτων Εστίασης Ορεστιάδας (ΕΚΜΕΑΔ).

Πάμε να τον γνωρίσουμε καλύτερα

Γεννήθηκε το 1977 και μεγάλωσε στη Γερμανία, όπου έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής του. Το 1990 μαζί με την οικογένειά του επέστρεψαν μόνιμα στην Ορεστιάδα. Εκεί, από το 1992, εργάζεται στον κλάδο της εστίασης.

Μετά τη στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό, έλαβε υποτροφία για μία μουσική ακαδημία στη Νέα Υόρκη, το 2001. Εκεί, απορροφήθηκε από δύο μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού, συνεργαζόμενος με ανθρώπους από διάφορες χώρες. Παρά το γεγονός ότι είχε τη δυνατότητα να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, αποφάσισε να γυρίσει στην Ορεστιάδα.

Από το 2007, όταν και επέστρεψε, είναι ελεύθερος επαγγελματίας και διαχειρίζεται καταστήματα στον κλάδο της εστίασης. Από το 2023 είναι αντιπρόεδρος της Ένωσης Καταστημάτων Εστίασης Ορεστιάδας (ΕΚΜΕΑΔ).

Είναι παντρεμένος με την Μυρτώ και μαζί έχουν δύο παιδιά, τον Φώτη 10 και τον Ίωνα 3 ετών.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του:

«Αγαπητοί φίλοι,

Είμαι ο Αθανάσιος Δόμπας του Φωτίου και της Βάϊας (του γένους Παλλίδη) και θέλω να εκπροσωπήσω την αγαπημένη μας πόλη, την Ορεστιάδα, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Είμαι παντρεμένος με την Μυρτώ και μαζί έχουμε δύο εξαιρετικά παλικάρια, τον Φώτη 10 και τον Ίωνα 3 ετών.

Γεννήθηκα το 1977 και μεγάλωσα στη Γερμανία, όπου ζήσαμε τα πρώτα χρόνια της ζωής μου. Το 1990, μαζί με την οικογένειά μου, επιστρέψαμε μόνιμα στην Ορεστιάδα, την πόλη που ερωτεύτηκα από τα νεανικά μου χρόνια. Εδώ, από το 1992, εργάζομαι στον κλάδο της εστίασης, όπου κατάφερα να αποκτήσω εμπειρία και να αναπτύξω δεξιότητες στον τομέα αυτό.

Μετά τη στρατιωτική μου θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό, είχα την τιμή να λάβω υποτροφία για μία μουσική ακαδημία στη Νέα Υόρκη, το 2001. Εκεί, απορροφήθηκα από δύο μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού, συνεργαζόμενος με ανθρώπους από διάφορες χώρες. Αυτή η εμπειρία με δίδαξε να συνεργάζομαι αποτελεσματικά σε πολυδιάστατα ζητήματα και να αντιμετωπίζω προκλήσεις με επιτυχία. Παρά το γεγονός ότι είχα τη δυνατότητα να συνεχίσω την καριέρα μου στο εξωτερικό, αποφάσισα να γυρίσω στην Ορεστιάδα, τον τόπο που αγαπώ.

Η οικειότητα που ανέπτυξα στα νεανικά μου χρόνια στην ιδιαίτερη πατρίδα μας, σε συνδυασμό με τον διασυνοριακό χαρακτήρα της περιοχής μας και τον πλούτο του φυσικού περιβάλλοντος με οδήγησαν σε μια συνειδητή απόφαση να επιστρέψω εδώ και να δημιουργήσω την επιχείρηση μου. Από το 2007, όταν και επέστρεψα, είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και διαχειρίζομαι καταστήματα στον κλάδο της εστίασης. Μέσα από αυτήν την εμπειρία, έχω εκτιμήσει τις ανάγκες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες στην πόλη μας.

Από το 2023 είμαι αντιπρόεδρος της Ένωσης Καταστημάτων Εστίασης Ορεστιάδας (ΕΚΜΕΑΔ). Ωστόσο, η πολιτική μου αποστολή πηγάζει από την επιθυμία μου να συνεισφέρω περισσότερο στην πόλη μας. Πιστεύω ότι η ποιότητα ζωής και η ευημερία των κατοίκων μας πρέπει να είναι στο επίκεντρο της πολιτικής δράσης. Με βάση την εμπειρία μου στην επιχειρηματικότητα και την πολυπολιτισμικότητα που έχω βιώσει, έχω αναπτύξει δεξιότητες στην επίλυση πολύπλοκων προβλημάτων και τη δημιουργία κοινών λύσεων που θα φέρουν οφέλη για όλους.

Ο αγώνας μου για την πόλη μας δεν είναι μόνο πολιτικής φύσης, αλλά έχει βαθιές ρίζες στην αγάπη μου για την Ορεστιάδα και την πεποίθησή μου ότι μπορούμε να την κάνουμε ακόμα καλύτερη. Θα εργαστώ ακούραστα για να προωθήσω την αειφόρο ανάπτυξη, την προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μας και την ενίσχυση της κοινότητάς μας.

Σας καλώ να στηρίξετε την προσπάθειά μου για ένα καλύτερο μέλλον για την Ορεστιάδα. Με τη στήριξή σας, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά και να χτίσουμε μια ακόμα καλύτερη πόλη για εμάς και τις μελλοντικές γενιές.

Η Ορεστιάδα έχει ανάγκη να γίνει "Νέα Ξανά" με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Διαμαντή Παπαδόπουλο. Μέσα από το δικό του όραμα, την αισθητική και την σοβαρότητα θα ευδοκιμήσουμε και πάλι όπως μας αξίζει!».