Κάτι τρέχει στον Έβρο
Διαψεύδει τα ελληνικά ΜΜΕ για μεταναστευτικό κύμα στον Έβρο η νομαρχία Αδριανούπολης
Η νομαρχία Αδριανούπολης με ανακοίνωσή της διαψεύδει οποιαδήποτε μαζική κίνηση μεταναστών στον Έβρο για να περάσουν στην Ελλάδα.
«Οι εικόνες και οι ειδήσεις, που μεταδόθηκαν από ελληνικά ΜΜΕ σχετικά με διέλευση μεταναστών, που φέρεται να διασχίζουν τη συνοριακή γραμμή Τουρκίας - Ελλάδας είναι αβάσιμες», τονίζει, ενώ προσθέτει ότι «ήταν απαραίτητο να γίνει η δήλωση για να ενημερωθεί σωστά το κοινό, μετά τους ισχυρισμούς ότι οι εικόνες που μεταδόθηκαν σε μέσα ενημέρωσης και σε ορισμένους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από υποτιθέμενη παράτυπη διέλευση μεταναστών, που δεν είναι γνωστό πότε και πού τραβήχτηκαν, ήταν από τη συνοριακή γραμμή Τουρκίας-Ελλάδας».
Η ανακοίνωση αναφέρει επίσης ότι, «εκτός από το γεγονός ότι δε δόθηκαν πληροφορίες τοποθεσίας και ημερομηνίας στις αναρτήσεις, έγινε κατανοητό ότι οι ισχυρισμοί ήταν αβάσιμοι μετά από έρευνες στην περιοχή. Λαμβάνονται σχολαστικά όλα τα απαραίτητα μέτρα για την καταπολέμηση της παράτυπης μετανάστευσης στα σύνορά μας από τους αξιωματικούς επιβολής του νόμου και τη Διεύθυνση Διαχείρισης Μετανάστευσης σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες».
- Μελέτες πυροπροστασίας για όλα τα σχολεία του Δήμου Αλεξανδρούπολης
(28-07-2025) - Θα συντηρηθούν όλες οι παιδικές χαρές του Δήμου Σουφλίου
(28-07-2025) - Αναβάθμιση του Κέντρου Εξωτικών Νοσημάτων των Ζώων στην Ορεστιάδα
(28-07-2025) - Ο ενωτικός χαρακτήρας του "Άρδα", "πήγε περίπατο" στη συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου
(28-07-2025) - Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη υπεύθυνος καφετέριας για διάθεση αλκοόλ σε ανήλικους
(28-07-2025)
EN
TR







