ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Δελτίο τύπου της 6ης Οκτωβρίου 2015.
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 2 ημεδαπών για αποδοχή – διάθεση προϊόντων εγκλήματος
Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 61 και 50 ετών, για αποδοχή – διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο των ερευνών για την εξιχνίαση της κλοπής ενός φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή από σχολείο του Διδυμοτείχου, που είχε διαπραχθεί στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην οικία του 61χρονου, στο Διδυμότειχο, τον παραπάνω φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Από τη συνέχεια της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο 61χρονος προμηθεύτηκε τον υπολογιστή, έναντι χρηματικής αμοιβής, από τον 50χρονο, ο οποίος τον είχε αγοράσει, σε προγενέστερο χρόνο, από άγνωστο μέχρι στιγμής άτομο.
Ο φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον διευθυντή του σχολείου.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ η προανάκριση και οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου.
- Σε ισχύ τα νέα μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων
(24-07-2025) - Έσπασε κεντρικός αγωγός νερού στην Αλεξανδρούπολη
(24-07-2025) - Αποκατάσταση πεζοδρομίου, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Δήμου Αλεξανδρούπολης
(24-07-2025) - Έλεγχοι από την αστυνομία για τα ζώα συντροφιάς στο Σουφλί
(24-07-2025) - Ηλικιωμένος ανασύρθηκε νεκρός από την παραλία της Αγίας Παρακευής
(24-07-2025)
EN
TR







