ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Δελτίο τύπου της 5ης Δεκεμβρίου 2017
Συνελήφθη 30χρονη ημεδαπή, η οποία προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθη χθες (4-12- 2017) το μεσημέρι, στο νομό Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 30χρονη ημεδαπή, η οποία προωθούσε, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας, δεκαεννέα (19) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας και Ιράκ.
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, στην Εθνική Οδό Αρδανίου - Ορμενίου (ύψος Σουφλίου) οι αστυνομικοί, πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, που οδηγούσε η δράστιδα, πλην όμως αυτή δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους παραπάνω αστυνομικούς με τη συνδρομή και άλλων δυνάμεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.
Στη συνέχεια στον Απαλό Έβρου το όχημα ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη η 30χρονη, ενώ όπως διαπιστώθηκε μετέφερε με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα δεκαεννέα (19) μη νόμιμους μετανάστες.
Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο.
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.
Δείτε παρακάτω σχετικές αναρτήσεις στο facebook:
- Λιμενεργάτης στην Αλεξανδρούπολη τραυματίστηκε στο κεφάλι
(12-10-2025) - Μεταμορφώνεται το Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης
(12-10-2025) - Τρία άτομα σκόρπισαν τον τρόμο στο Διδυμότειχο
(12-10-2025) - "Σίφουνας" ο Αλεξανδρουπολίτης Αλέξανδρος Κοκκίνης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Masters στην Μαδέρα!
(12-10-2025) - Αποκαλύφθηκε το μνημείο του Σμηναγού Αθανασίου Βουτίδη στην Ιτέα
(12-10-2025)
EN
TR






