ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Δελτίο τύπου της 20ης Φεβρουαρίου 2017
Σύλληψη 2 υπηκόων Συρίας για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στη χώρα
Συνελήφθησαν χθες (19-2- 2017) το βράδυ, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 34 και 17 ετών, κατηγορούμενοι για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς, διότι, όπως προέκυψε είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα, ενώ κατά τον έλεγχο, κατείχαν και επέδειξαν ένα (1) πλαστό διαβατήριο των αρχών της Συρίας και ένα (1) πλαστό δελτίο ταυτότητας των αρχών της Βουλγαρίας, τα οποία κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.
- Επανέναρξη υπηρεσιών εκφόρτωσης και αεριοποίησης στον τερματικό σταθμό LNG Αλεξανδρούπολης
(12-08-2025) - ΑΜΘ: 4,4 εκ. ευρώ, για δωρεάν, ισότιμη και χωρίς αποκλεισμούς πρόσβαση σε βρεφικούς, παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ
(12-08-2025) - Αεραθλητής από την Αλεξανδρούπολη στη Βαλκανιάδα 2025
(12-08-2025) - Προχωρά το πρόγραμμα μετεγκατάστασης στον Έβρο, με ενίσχυση 10.000 ευρώ
(12-08-2025) - Μεγάλη κινητοποίηση, αλλά πνιγμός δεν υπήρξε στα Δίκελλα Αλεξανδρούπολης
(12-08-2025)
EN
TR






