ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Δελτίο τύπου 15ης Ιουνίου 2016
Συνελήφθησαν 2 ημεδαπές για παράβαση της νομοθεσίας περί λαθρεμπορίας
Κατασχέθηκαν 8 ρολόγια χειρός
Συνελήφθησαν χθες (14-6-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εγνατία Οδό Κήπων - Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, δύο (2) ημεδαπές, ηλικίας 39 και 37 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί λαθρεμπορίας.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τις δράστιδες, διότι τις εντόπισαν να επιβαίνουν σε λεωφορείο και να κατέχουν στις αποσκευές τους συνολικά οχτώ (8) ρολόγια χειρός (απομιμήσεις), τα οποία εισήγαγαν στη χώρα μας από την Τουρκία, στερούμενες των απαραίτητων παραστατικών εκτελωνισμού και της σχετικής άδειας από την αρμόδια αρχή.
Κατασχέθηκαν τα παραπάνω ρολόγια.
Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.
- Κρούσμα ιού του Δυτικού Νείλου στον Δήμο Αλεξανδρούπολης – Έκκληση για τήρηση μέτρων προστασίας
(01-08-2025) - Hellenic Train: Αλλαγές στα λεωφορειακά δρομολόγια από Αλεξανδρούπολη για Ξάνθη
(01-08-2025) - Κατάστημα εστίασης της Αλεξανδρούπολης μοιράζει ζεστά γεύματα αγάπης κάθε βράδυ
(01-08-2025) - Η Ζαχαράκη απαντά με λίστα έργων για το ΔΠΘ: "Κρίνετέ με από τις πράξεις μου"
(01-08-2025) - Απάντηση δημάρχου Σαμοθράκης σε δημοσίευμα για “άδειο” δρομολόγιο: "Ψευδείς ισχυρισμοί"
(01-08-2025)
EN
TR






