Κάτι τρέχει στον Έβρο
Δεκάδες βιβλία συγκεντρώθηκαν για την δημιουργία βιβλιοθήκης του δημοτικού σχολείου Παλαγίας
Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των Αλεξανδρουπολιτών στη δράση που οργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Παλαγίας αλλά και στο κάλεσμα του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Έβρου για την συλλογή βιβλίων η οποία θα αποτελέσει τη βιβλιοθήκη του σχολείου.
Τα βιβλία αυτά προσφέρθηκαν από δωρητές/τριες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του Επιμελητηρίουκαι εχθές έφτασαν στον προορισμό τους, δηλαδή στη βιβλιοθήκη του σχολείου.
"Εύχομαι τα βιβλία αυτά να προσφέρουν όμορφες αναγνωστικες εμπειρίες στους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου σας, να εξάψουν τη φαντασία τους και να ενισχύσουν την αγάπη τους για μάθηση και γνώση", σχολίασε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης, παραδίδοντας τη συλλογή στη Διευθύντρια του Σχολείου, Δήμητρα Βουρδόγλου.
- Και η Αλεξανδρούπολη συμμετέχει στην μεγάλη πανελλαδική δράση κατά της ενδοοικογενειακής βίας
(28-10-2025) - Στον Έβρο ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας για την ΤΑΜΣ της XII Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού με πραγματικά πυρά
(28-10-2025) - H Αλεξανδρούπολη τίμησε και φέτος τους ήρωες του 1940, κρατώντας ζωντανό το «ΟΧΙ»(video & photo)
(28-10-2025) - Συνάντηση του Δημάρχου Σουφλίου με την Υπουργό Παιδείας – Στο τραπέζι η ίδρυση Πανεπιστημιακού Τμήματος
(28-10-2025) - Η Πνευμονολογική Κλινική του ΠΓΝΑ συμμετέχει στο πιλοτικό πρόγραμμα «ΝΟΣΠΙ – Νοσοκομειακή Φροντίδα στο Σπίτι»
(28-10-2025)
EN
TR







