Κάτι τρέχει στον Έβρο
Δ. Πέτροβιτς: "Ο Υπουργός Μετανάστευσης αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση μου να επισκεφθεί τον Έβρο"
Στον Έβρο θα βρεθεί το επόμενο 15ημερο ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης σύμφωνα με όσα είπε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας.
Ο κος Πέτροβιτς επικοινώνησε εκ νέου σήμερα το πρωί με τον Υπουργό μετά την χθεσινή τηλεδιάσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε για το θέμα που προέκυψε με τον εκσυγχρονισμό του ΚΥΤ Φυλακίου και τον κάλεσε να έρθει στον Έβρο το επόμενο 10ήμερο - 15ημερο προκειμένου να συζητηθεί δια ζώσης με τη συμμετοχή των τοπικών φορέων και να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα για την επέκταση των δομών υποδοχής και Φιλοξενίας μεταναστών στο Φυλάκιο που σχεδιάζει το υπουργείο.
Ο κ. Μηταράκης αποδέχθηκε την πρόταση με "μεγάλη χαρά" όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Πέτροβιτς και το επόμενο διάστημα θα επισκεφθεί τον Έβρο ώστε να υπάρχει μια πραγματική εικόνα της κατάστασης αλλά και των θέσεων - προθέσεων του Υπουργείου.
- Πανηγυρίζει το Μοναστήρι της Δαδιάς
(06-09-2025) - Πλαστό χαρτονόμισμα των 100 ευρώ εντοπίστηκε σε κατάστημα της Αλεξανδρούπολης (φωτο)
(06-09-2025) - Ομόφωνο "όχι" στο κλείσιμο της Εθνικής Τράπεζας στο Σουφλί
(06-09-2025) - Γκρίνια και στο Διδυμότειχο για έργα οπτικής ίνας σε κεντρικό δρόμο
(06-09-2025) - Διπλή διάκριση για το Global Education Αλεξανδρούπολης στα ELT Excellence Awards 2025
(06-09-2025)
EN
TR






