Κάτι τρέχει στον Έβρο
Βήματα ώστε να συνδεθεί με τηλεϊατρική η Σαμοθράκη με την Αλεξανδρούπολη
Βήματα, γίνονται ώστε να συνδεθούν με τηλεϊατρική Αλεξανδρούπολη - Σαμοθράκη.
Μια σημαντική δωρεά, ανακοίνωσε ο διοικητής του περιφερειακού Ρόταρυ Γιώργος Χριστοφορίδης, σύμφωνα με την εφημερίδα "Χρόνος".
"Υπάρχει σχεδιασμός ώστε να εγκατασταθεί σύστημα τηλεϊατρικής, που θα ενώνει τη Σαμοθράκη με το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης", είπε και αναφέρθηκε στην αξία αυτής της ενέργειας:
"Στόχος είναι κάποιες εξετάσεις, κυρίως μικροβιολογικές και ακτινολογικές, να στέλνονται και να εκτιμώνται από ειδικό γιατρό, ώστε να κρίνει αυτός αν χρειάζεται ή όχι διακομιδή του ασθενή.
Παράλληλα, η τηλεϊατρική βοηθάει ώστε, όταν φτάνουν ασθενείς από την Σαμοθράκη στο νοσοκομείο, να γνωρίζουν από πριν οι γιατροί τι έχουν να αντιμετωπίσουν".
Το πρόβλημα στη Σαμοθράκη είναι τεράστιο και αυτό το βήμα, το οποίο είναι ακόμη στο πρώτο στάδιό του, θα βοηθήσει στην εξυγίανση αρκετών κατοίκων του νησιού και στην εξοικονόμηση χρημάτων από ταξίδια στην Αλεξανδρούπολη.
- Θεματικό Εργαστήριο για τον τουρισμό στη Σαμοθράκη
(15-09-2025) - Καθαρίστηκε (προς το παρόν) το Τελωνείο των Κήπων
(15-09-2025) - Αντιπλημμυρικά έργα στην Αγνάντια και στη Συκορράχη Αλεξανδρούπολης
(15-09-2025) - Τροχαίο στην Αλεξανδρούπολη: Αναποδογύρισε αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου (φωτο)
(15-09-2025) - Στον Έβρο η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, για τις Κινητές Ομάδες Υγείας
(15-09-2025)
EN
TR






