Κάτι τρέχει στον Έβρο
Αυτοί είναι οι νέοι πρόεδροι της ΤΙΕΔΑ, ΔΕΥΑΑ & του Πολυκοινωνικού (video)
Σε έντονο κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες η 28η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης.
Η συνεδρίαση ξεκίνησε με το αίτημα που κατατέθηκε από 21 δημοτικούς συμβούλους να συμπεριληφθεί σε επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου (με επιθυμητή ημερομηνία 25 Σεπτεμβρίου 2019), το θέμα «ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΚΔΟΘΕΝΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΡΥΞΗΣ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ».
Αυτό ήταν και το θέμα που προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις κάποιων δημοτικών συμβούλων με αποτέλεσμα αρκετές φορές να ανέβουν οι τόνοι.
Μεταξύ των υπολοίπων θεμάτων που συζητήθηκαν ορίστηκαν και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Νομικών Προσώπων του Δήμου.
Αναλυτικότερα, στην ΔΕΥΑΑ Πρόεδρος αναλαμβάνει ο Δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης και Αντιπρόεδρος ο Χαράλαμπος Μιχαηλίδης.
Στην ΤΙΕΔΑ Πρόεδρος θα είναι ο Βασίλης Δέλκος και Αντιπρόεδρος ο Αγγελίδης Παναγιώτης ενώ στο Πολυκοινωνικό πρόεδρος ορίστηκε ο Νίκος Ραπτόπουλος και Αντιπρόεδρος η Αλεξία Ποϊραζίδου.
- Νέα Διεύθυνση στην Καρδιοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρουπολης
(25-09-2025) - Τριήμερο υποδοχής νέων φοιτητών στο Τμήμα Δασολογίας της Ορεστιάδας
(25-09-2025) - Αλεξανδρούπολη: Τρίχρονο παιδί με αυτισμό "εγκλωβισμένο" στο σπίτι λόγω γραφειοκρατίας & αδιαφορίας!
(25-09-2025) - Σκληρή πολιτική "κόντρα" στον Δήμο Σαμοθράκης
(25-09-2025) - 300.000 ευρώ για τα μπάζα και τα ογκώδη αντικείμενα στην Αλεξανδρούπολη
(25-09-2025)
EN
TR






