ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Αστυνομικό Δελτίο της 26ης Σεπτεμβρίου 2021
Συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.
Οι αστυνομικοί με τη βοήθεια μηχανήματος ανίχνευσης καρδιακών παλμών εντόπισαν 3 μη νόμιμους μετανάστες σε ρυμουλκούμενο φορτηγού που οδηγούσε ο διακινητής.
Συνελήφθη σήμερα (26-9-2021) τις πρώτες πρωινές, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης ένας αλλοδαπός, ο οποίος μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.
Αναλυτικότερα, ο δράστης οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου), μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη Χώρα.
Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί με τη βοήθεια μηχανήματος ανίχνευσης καρδιακών παλμών και τη συνδρομή τελωνιακών υπαλλήλων, διαπίστωσαν ότι ο δράστης είχε αποκρύψει στο ρυμουλκούμενο ανάμεσα σε εμπορεύματα τρεις μη νόμιμους μετανάστες, μεταφέροντάς τους με αυτό τον τρόπο παράνομα στο εσωτερικό της χώρας.
Κατασχέθηκε το παραπάνω φορτηγό.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων.
- Απαγόρευση κίνησης γύρω από το πεδίο βολής ΑΕΤΟΣ της Αλεξανδρούπολης
(24-08-2025) - Το "μέλλον" της προβατοτροφίας στην ακριτική Θράκη
(24-08-2025) - Στους ανθρώπους οφείλονται τα ατυχήματα στην Εγνατία Οδό, λέει ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας
(24-08-2025) - Σπασμένα γυαλιά και σκουπίδια σε παιδική χαρά της Αλεξανδρούπολης
(24-08-2025) - Συνελήφθη ημεδαπός για τουλάχιστον δέκα διαρρήξεις σε Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή
(24-08-2025)
EN
TR






