ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Αστυνομικό Δελτίο της 21ης Φεβρουαρίου 2019
Συνελήφθη 20χρονος διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθη χθες (20-2-2019) το απόγευμα, σε αγροτική περιοχή των Λουτρών Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 20χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας εννέα (9) μη νόμιμους μετανάστες.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα ακινητοποιημένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ενώ πλησίον του οχήματος βρέθηκαν ο 20χρονος και εννέα (9) μη νόμιμοι μετανάστες.
Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο 20χρονος ως συνοδηγός του οχήματος μαζί με τον οδηγό του, ο οποίος αναζητείται, επιβαίνοντες στο παραπάνω όχημα, προωθούσαν, παράνομα, στην ενδοχώρα, τους εννέα (9) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους αποβίβασαν στο σημείο, λόγω μηχανικής βλάβης του οχήματος.
Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης.
- Θεματικό Εργαστήριο για τον τουρισμό στη Σαμοθράκη
(15-09-2025) - Καθαρίστηκε (προς το παρόν) το Τελωνείο των Κήπων
(15-09-2025) - Αντιπλημμυρικά έργα στην Αγνάντια και στη Συκορράχη Αλεξανδρούπολης
(15-09-2025) - Τροχαίο στην Αλεξανδρούπολη: Αναποδογύρισε αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου (φωτο)
(15-09-2025) - Στον Έβρο η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, για τις Κινητές Ομάδες Υγείας
(15-09-2025)
EN
TR






