ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Αστυνομικό Δελτίο της 12ης Φεβρουαρίου 2023
Συνελήφθησαν χθες (11-2-2023), σε περιοχές του Έβρου, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δυο (2) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.
Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή του Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.
Στη δεύτερη περίπτωση, το απόγευμα στην Εγνατία οδό Κήπων –Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.
Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα, χρηματικό ποσό και κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου και Φερών.
- Προκαταρκτικές έρευνες για τις ανεμογεννήτριες στο Θρακικό Πέλαγος
(24-10-2025) - Στο Διδυμότειχο η Υπουργός Πολιτισμού για το Τέμενος Βαγιαζήτ - Το απόγευμα στο Σουφλί
(24-10-2025) - Άρχισαν οι εργασίες για ανάπλαση της οδού Ηροδότου στην Αλεξανδρούπολη
(24-10-2025) - Βράβευση ερευνητικής ομάδας του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας
(24-10-2025) - Πανέτοιμος ο "Α.Σ. Άγιος Δημήτριος" Αλεξανδρούπολης, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΜΜΑ
(24-10-2025)
EN
TR






