ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Αστυνομικό Δελτίο της 10ης Απριλίου 2019
Συνελήφθη 23χρονος διακινητής, ο οποίος διευκόλυνε την είσοδο στο εσωτερικό της χώρας σε μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθη βραδινές ώρες της 9-10/4/2019, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 23χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διευκόλυνε την είσοδο στο εσωτερικό της χώρας σε επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.
Αναλυτικότερα, ο δράστης οδηγώντας λεωφορείο, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στην Ελλάδα.
Εκεί, κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, με τη βοήθεια μηχανήματος ανίχνευσης καρδιακών παλμών, διαπίστωσαν ότι ο 23χρονος διευκόλυνε την είσοδο στο εσωτερικό της χώρας, σε επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους είχε αποκρύψει σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο κάτω μέρος του οχήματος.
Κατασχέθηκε το παραπάνω λεωφορείο.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων Αλεξανδρούπολης.
- Κρούσμα ιού του Δυτικού Νείλου στον Δήμο Αλεξανδρούπολης – Έκκληση για τήρηση μέτρων προστασίας
(01-08-2025) - Hellenic Train: Αλλαγές στα λεωφορειακά δρομολόγια από Αλεξανδρούπολη για Ξάνθη
(01-08-2025) - Κατάστημα εστίασης της Αλεξανδρούπολης μοιράζει ζεστά γεύματα αγάπης κάθε βράδυ
(01-08-2025) - Η Ζαχαράκη απαντά με λίστα έργων για το ΔΠΘ: "Κρίνετέ με από τις πράξεις μου"
(01-08-2025) - Απάντηση δημάρχου Σαμοθράκης σε δημοσίευμα για “άδειο” δρομολόγιο: "Ψευδείς ισχυρισμοί"
(01-08-2025)
EN
TR






