Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Αθλητικά Νέα

Η απονομή του κυπέλλου πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των Μαύρων Αετών.
Η απονομή του κυπέλλου πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των Μαύρων Αετών.

Αστέρας Θράκης: Απονομή του κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα κατηγορίας Κ-14

10-06-2024

Το Σάββατο 8 Ιουνίου 2024, πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των Μαύρων Αετών η απονομή του κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα της κατηγορίας Κ-14 του νομού Έβρου, Αστέρα Θράκης - ΑΕΚ FC.

Το κύπελλο απονεμήθηκε στην πρωταθλήτρια ομάδα του Αστέρα Θράκης από τον Δήμαρχο της πόλης, Ιωάννη Ζαμπούκη, ενώ τα μετάλλια στους αθλητές της πρωταθλήτριας ομάδας απονεμήθηκαν από τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣ κ. Καραγιάννη Χρήστο και τον υπεύθυνο των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ κ. Γιαντζελίδη Χρήστο.

CRUSTA

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Τεχνικός Διευθυντής της Αλεξανδρούπολης FC κ. Καρατίδης Παύλος και ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας κ. Τσολάκος Παναγιώτης.

Ο Δήμαρχος, κ. Ιωάννης Ζαμπούκης, στην ομιλία του, επιβράβευσε τους νεαρούς αθλητές για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τα μεγάλα αθλητικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στον δήμο μας, όπως το νέο κλειστό γυμναστήριο πλησίον του κλειστού κολυμβητηρίου.

Επιπλέον, ανέφερε ότι άμεσα θα υλοποιηθεί η κατασκευή πισίνας προθέρμανσης 25 μέτρων στο κολυμβητήριο, η μεταφορά και κατασκευή 7 γηπέδων τένις, εκ των οποίων ένα με χωμάτινη επιφάνεια δίπλα στο αρχαιολογικό μουσείο, καθώς και η πλήρης ανακατασκευή ενός γηπέδου ποδοσφαίρου.