Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
BAROLO

Αθλητικά Νέα

Οι μικροί φίλοι του Εθνικού αποχαιρέτισαν τη χρονιά.
Οι μικροί φίλοι του Εθνικού αποχαιρέτισαν τη χρονιά.

Αποχαιρετιστήρια γιορτή του τμήματος στίβου του Εθνικού.

17-06-2011
Με διαλείμματα λόγω βροχής πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο στάδιο η καθιερωμένη αποχαιρετιστήρια εκδήλωση του τμήματος στίβου του Εθνικού. Εκατό περίπου αθλητές και αθλήτριες του Εθνικού συμμετείχαν με κέφι στα ομαδικά παιχνίδια του προγράμματος Kids athletics της ΙΑΑF, ενώ οι γονείς τους θαύμαζαν από την κερκίδα τα βλαστάρια τους.

Μετά τα παιχνίδια ακολούθησε παρέλαση με την σημαία του Εθνικού μπροστά στο ρυθμό του διασκευασμένου ύμνου του συλλόγου (από την χορωδία του 2ου Δημοτικού σχολείου και την μουσικό του Μπαρμπαγιάννη Χριστίνα).

Ο Πρόεδρος του Εθνικού Χάρης Καρυωτάκης χαιρέτισε τα παιδιά, τους συνεχάρει για τις προσπάθειες τους και τις επιτυχίες τους και τους ευχήθηκε καλό καλοκαίρι και πολλά μετάλλια την επόμενη χρονιά.

Επίσης τόνισε το πόσο τυχεροί και περήφανοι πρέπει να αισθάνονται που ανήκουν σε έναν από τους ιστορικότερους συλλόγους της Ελλάδος και φυσικά στον πιο γνωστό της Θράκης.

Αμέσως μετά ακολούθησε "σουβλάκι και λουκάνικο" πάρτυ για το καλό και ανταλλαγές ευχών για καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση τον Σεπτέμβρη.

Ραντεβού την 1η Σεπτεμβρίου.

Αποχαιρετιστήρια γιορτή του τμήματος στίβου του Εθνικού. Αποχαιρετιστήρια γιορτή του τμήματος στίβου του Εθνικού. Αποχαιρετιστήρια γιορτή του τμήματος στίβου του Εθνικού. Αποχαιρετιστήρια γιορτή του τμήματος στίβου του Εθνικού.