- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Από τον Έβρο μπήκαν οι 59 αλλοδαποί που εντοπίστηκαν κρυμμένοι σε φορτηγό στην Θεσ/νικη
Η έρευνα αστυνομικών του τμήματος διαχείρισης μετανάστευσης Θεσσαλονίκης οδήγησε χθες στη σύλληψη 61χρονου αλλοδαπού που ενέχεται σε υπόθεση μεταφοράς 59 αλλοδαπών!
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι αλλοδαποί εισήλθαν στην ελληνική επικράτεια από τα σύνορα στον Έβρο, καταβάλλοντας χρηματικό ποσό για τη μεταφορά τους στη Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα χθες το απόγευμα στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του κόμβου Σοχού, αστυνομικοί ακινητοποίησαν φορτηγό που οδηγούσε ο συλληφθείς και το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας για τις οποίες είχε δηλωθεί κλοπή στη Βουλγαρία.
Έπειτα από έλεγχο που ακολούθησε, εντοπίστηκαν σε κρύπτη του εν λόγω οχήματος 59 μετανάστες διαφόρων υπηκοοτήτων που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
EN
TR






