Κάτι τρέχει στον Έβρο
Από το Α έως το Ω: O δήμος Σουφλίου μας καλεί στην 5η συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων!
Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ), μέλος του οποίου είναι και ο δήμος Σουφλίου, διοργανώνει το πρόγραμμα προαγωγής υγείας «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς», το οποίο πραγματοποιείται για 6η συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β' Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού».
Αυτήν την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022, θέμα της συνάντησης είναι "Κλιματική αλλαγή - νέα δεδομένα" με εισηγητή τον κ. Κίμων Χατζημπίρος, Ομ. Καθηγητής Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ε.Μ.Π.), Τομέας Υδατικών Πόρων και Περιβάλλοντος, ενώ το 2ο θέμα συζήτησης θα είναι "Δράσεις του Ερυθρού Σταυρού για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών" με εισηγητή τον κ. Αντώνη Αυγερινό, PhD, Φαρμακοποιός, Υπ/γος ε.α., Πρόεδρος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕΕΣ).
- Εμμανουήλ Πικουλής,, Καθηγητής Χειρουργικής ΕΚΠΑ, Κοσμήτορας Επιστημών Υγείας, Διευθυντής του ΠΜΣ «Παγκόσμια Υγεία – Ιατρική των Καταστροφών».
Για να παρακολουθήσετε την 5η Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων κάντε κλικ εδώ.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, παρακαλούμε να την υποβάλλετε στο info@eddyppy.gr.
- Δεν πήρε επίσημη θέση το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ για τη μεταφορά της προτομής Σεβήρου στο Διδυμότειχο
(31-07-2025) - Από τα πιο "τσουχτερά ενοίκια" για τους φοιτητές έχει η Αλεξανδρούπολη
(31-07-2025) - Προσχολική αγωγή και δημιουργική απασχόληση παιδιών στον Δήμο Ορεστιάδας
(31-07-2025) - "Περίεργος" βανδαλισμός στο αυτοκίνητο της Αντιδημάρχου Πολιτισμού στην Ορεστιάδα
(31-07-2025) - Πεσμένη η κίνηση στη Σαμοθράκη - Με ελάχιστους επιβατές χθες το καράβι
(31-07-2025)
EN
TR






