Κάτι τρέχει στον Έβρο
Ανήλικοι "ξάφρισαν" Ι.Χ. – Γυναίκα διέρρηξε τρεις κατοικίες σε μια μέρα στην Αλεξανδρούπολη
Δύο περιστατικά κλοπών απασχόλησαν τις τελευταίες ημέρες τις αστυνομικές αρχές της Αλεξανδρούπολης, οδηγώντας σε σχηματισμό δικογραφιών και συλλήψεις.
Κλοπή από ανήλικους – Δικογραφία και για παραμέληση εποπτείας
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αλεξανδρούπολης, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ανήλικων ημεδαπών, οι οποίοι το απόγευμα της 8ης Απριλίου 2024 προέβησαν σε κλοπή από σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην πόλη, αφαιρώντας χρηματικό ποσό σε μορφή κερμάτων. Παράλληλα, στη σχετική δικογραφία περιλαμβάνονται και οι γονείς των ανηλίκων, οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Σύλληψη γυναίκας για διαρρήξεις σε οικίες
Σε δεύτερο περιστατικό, συνελήφθη το βράδυ της 7ης Απριλίου 2025 μία ημεδαπή γυναίκα από αστυνομικούς της ίδιας Υποδιεύθυνσης, καθώς φέρεται την ίδια ημέρα, από κοινού με άγνωστη συνεργό της, να διέρρηξε τρεις κατοικίες στην Αλεξανδρούπολη. Από τις οικίες αφαιρέθηκαν χρήματα και τιμαλφή, ενώ σε μία περίπτωση η διάρρηξη δεν ολοκληρώθηκε, καθώς οι δράστιδες έγιναν αντιληπτές.
Την προανάκριση και για τις δύο υποθέσεις έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αλεξανδρούπολης.
- Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Μηδέν φόρος για νέους ως 25 ετών - Μείωση του ΦΠΑ στα ακριτικά νησιά
(07-09-2025) - Συγκέντρωση για τα Τέμπη: Πλήθος κόσμου στην Αλεξανδρούπολη ζήτησε δικαίωση των θυμάτων (video)
(07-09-2025) - Αστυνομικοί της Αλεξανδρούπολης καταγγέλουν άθλιες συνθήκες διαμονής στη ΔΕΘ
(07-09-2025) - Ήρθε και φέτος η ώρα για το «Χαϊβάν Παζάρ» στο Διδυμότειχο
(07-09-2025)
EN
TR







