Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
CASINO THRAKI

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο Ανέστης (Τάσος) Μαυρίδης είναι για πρώτη φορά υποψήφιος με την "ΑΡΧΗ" του Σταύρου Σταυράκογλου
Ο Ανέστης (Τάσος) Μαυρίδης είναι για πρώτη φορά υποψήφιος με την "ΑΡΧΗ" του Σταύρου Σταυράκογλου

Ανέστης (Τάσος) Μαυρίδης: Υπ. Δημ. Σύμβουλος με την "ΑΡΧΗ" του Σταύρου Σταυράκογλου

27-09-2023

Για πρώτη φορά στον εκλογικό στίβο, ο Ανέστης (Τάσος) Μαυρίδης είναι από τα νέα πρόσωπα που συμμετέχουν στις εκλογές της 8 ης Οκτωβρίου 2023. Άνθρωπος δραστήριος και με μεγάλη εμπειρία στο επιχειρείν, είναι ιδιαίτερα κοινωνικός και αγαπητός από τον κόσμο.

Ο Ανέστης (Τάσος) Μαυρίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη.

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος.

Από το 1997 δραστηριοποιείται στο εμπόριο και τις επιχειρήσεις. Κατάφερε να συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες και γνωρίζει καλά τις διεθνείς αγορές, καθώς για χρόνια εργαζόταν μεταξύ Ελλάδας, Αμερικής και Κίνας.

Έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητήριου Έβρου και του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης για πολλά χρόνια, και συμμετέχει ενεργά σε πρωτοβουλίες και δράσεις που σχετίζονται με την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη.

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε ζητήματα βιωσιμότητας και προσβασιμότητας όλων στην δημόσια ζωή, πιστεύει βαθιά στη φιλία, δεν αγαπά το ψέμα και είναι εργατικός σε βαθμό… τελειομανίας.

Είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη, τη Σοφία.

«Ο Στάυρος Σταυράκογλου με τίμησε με την πρόταση του να συμμετέχω κι εγώ στη νέα ΑΡΧΗ για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και ξέρω καλά ότι ήμαστε αυτοί που θα δουλέψουμε για να αλλάξουμε ότι δεν μας αξίζει.

Έμαθα από την οικογένεια μου και από τα χρόνια που δουλεύω στην ελεύθερη αγορά ότι χωρίς σεβασμό, χωρίς σχέδιο και κατάλληλους ανθρώπους δεν πάει τίποτα μπροστά. Και στην ΑΡΧΗ, έχουμε την στρατηγική, τους ανθρώπους και την όρεξη για να δώσουμε στον τόπο μας την φροντίδα και την σημασία που χρειάζεται.

Η Αλεξανδρούπολη είναι το σπίτι μου και την αγαπώ. Είναι τιμή μου να μπορέσω να την υπηρετήσω και να την κάνω καλύτερη, για όλους μας».