Κάτι τρέχει στον Έβρο
Αναστέλλουν τη λειτουργία τους το Ωδείο, η Σχολή Χορού και η Σχολή Εικαστικών της ΔΗΚΕΠΑΟ
Η αύξηση των κρουσμάτων τόσο στην Ελλάδα όσο και στην περιοχή του Έβρου προκαλεί την αναστολή λειτουργίας σε πολλά τμήματα της ΔΗΚΕΠΑΟ.
Ακολουθεί σχετική ανακοίνωση:
Σύμφωνα με την τελευταία κοινή υπουργική απόφαση, το Ωδείο, η Σχολή Χορού και η Σχολή Εικαστικών της ΔΗΚΕΠΑΟ μπαίνουν σε αναστολή λειτουργίας για τα διά ζώσης μαθήματα από την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου έως τις 30 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19. Όπου είναι εφικτό τα μαθήματα θα γίνονται διαδικτυακά σε συνεννόηση με τους καθηγητές.
Η γραμματεία και οι καθηγητές των παραπάνω τμημάτων, θα είναι στη διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστεί. Ευχόμαστε γρήγορα με τη συνεργασία και συμβολή όλων μας να ξεπεράσουμε την κατάσταση αυξημένου κινδύνου και να επιστρέψουμε στα μαθήματα δια ζώσης.
- Πανηγυρίζουν οι ναοί & τα παρεκκλήσια της Αγίας Παρασκευής που θεωρείται προστάτιδα των ματιών
(25-07-2025) - "Έγκλημα" κατ' εξακολούθηση οι ανεξέλεγκτοι σκουπιδότοποι
(25-07-2025) - Σβήσιμο γκράφιτι και συνθημάτων στην Αλεξανδρούπολη
(25-07-2025) - Σε βόρειο Έβρο και Σαμοθράκη η προσοχή για την ευλογιά των αιγοπροβάτων
(25-07-2025) - Ανώτατη Διοίκηση Θράκης και υπόγεια οχυρωματικά έργα στον Έβρο
(25-07-2025)
EN
TR






