- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Αναβίωσε το έθιμο του «Μπέη» στο Διδυμότειχο
Για άλλη μια χρονιά εορτάστηκε η αναβίωση του εθίμου του Μπέη από τον ομώνυμο Λαογραφικό Σύλλογο του Διδυμοτείχου.
Το πρωί της Δευτέρας 20 Φεβρουαρίου ομάδα αρκετών μελών του συλλόγου «εισέβαλαν» με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο στο Δημαρχιακό Μέγαρο, όπου και τους περίμενε ο Δήμαρχος κ. Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου και οι Αντιδήμαρχοι κ. Στέλλα Θεοδοσίου και ο κ. Παρασκευάς Μπιλιακάκης.
Αφού χόρεψαν σε ρυθμούς θρακιώτικης μουσικής, ο Δήμαρχος ευχήθηκε σε όλα τα μέλη του συλλόγου υγεία, ευημερία και να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος να διατηρούν αναμμένη την φλόγα του πολιτισμού και της παράδοσης της ευρύτερης περιοχής του νομού μας.
Οι δράσεις του συλλόγου ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι της ίδιας ημέρας με το καθιερωμένο κάψιμο του Μπέη στην περιοχή πλησίον του ΚΤΕΛ.
EN
TR
_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-1781771065.jpg)






