Κάτι τρέχει στον Έβρο
ΑΜΘ: 3,2 εκ. € θα διατεθούν από το ΕΣΠΑ για την προστασία κατά του κορονοϊού σε περιοχές με δομές προσφύγων & μεταναστών
Η Περιφέρεια ΑΜΘ διαθέτει 3.252.434 ευρώ από το ΕΣΠΑ για να ενισχυθούν με προσωπικό και μέσα οι δομές υγείας κατά της πανδημίας του κορωνοϊού σε χώρους προσφύγων και μεταναστών.
Η χρηματοδότηση αφορά την ενίσχυση με προσωπικό και μέσα κατά της πανδημίας στα δύο Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων και Μεταναστών (ΚΦΠΜ) στις Περιφερειακές Ενότητες Δράμας και Καβάλας, στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου και στα τρία Προαναχωρησιακά Κέντρα Κράτησης (ΠΡΟΚΕΚΑ) στην Ορεστιάδα, στην Ξάνθη και στη Δράμα.
Στόχος είναι να ενισχυθεί το δίκτυο διασφάλισης της δημόσιας υγείας και υγειονομικής προστασίας ενάντια στην πανδημία στους χώρους αυτούς.
Για τη σημασία που έχει η χρηματοδότηση αυτή στην προστασία της δημόσιας υγείας πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με τους αρμόδιους Αντιπεριφερειάρχες Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς, Ξάνθης Νίκο Ευφραιμίδη, Καβάλας Κώστα Αντωνιάδη και Δράμας Γιώργο Παπαδόπουλο.
- Ο ΔΕΔΔΗΕ προχωρά σε μηνύσεις για ρευματοκλοπή στο Διδυμότειχο
(23-07-2025) - Γκρεμίζεται το παλιό κολυμβητήριο στην Αλεξανδρούπολη, για να γίνει πάρκινγκ
(23-07-2025) - Συνεχίζεται η λειψυδρία στα νότια του Έβρου - Καλύτερη η κατάσταση στα βόρεια
(23-07-2025) - Έκτακτα μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων ανακοίνωσε σήμερα το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης
(23-07-2025) - Χρειάζονται νέα μεγάλα υδρολογικά έργα, στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης
(23-07-2025)
EN
TR






