Κάτι τρέχει στον Έβρο
Άλλη μία πανελλήνια διάκριση για το ΓΕΛ Τυχερού!
Το ΓΕΛ Τυχερού έχει αποδείξει ότι πρόκειται για μια σχολική μονάδα στην οποία καθηγητές και μαθητές δουλεύουν με αγάπη και μεράκι και φυσικά πάντα αυτός ο συνδυασμός φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Ειδικότερα το ΓΕ.Λ Τυχερού κατά το σχολικό έτος 2023-2024 συμμετείχε στον 7ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Δημιουργίας « Οδική Ασφάλεια: Κοινή Ευθύνη» στην κατηγορία «Ψηφιακή Δημιουργία» και σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν στις αρχές Σεπτεμβρίου, απέσπασε το 2ο Πανελλήνιο Βραβείο με τη διαδραστική παρουσίαση «Smart Cities».
Ο Διαγωνισμός διοργανώθηκε από το τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων της Διεύθυνσης Υποστήριξης Προγραμμάτων και Εκπαίδευσης για την Αειφορία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς».
Στο διαγωνισμό συμμετείχε η Β' τάξη με την καθοδήγηση και επίβλεψη της εκπαιδευτικού Ελένης Σαρδανίδου, ΠΕ 86.
Τα αποτελέσματα Διαγωνισμού εδώ.
Το έργο μαθητών εδώ.
- Ασημένιο μετάλλιο για αθλητή του "Κότινου" στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Νέων με Αναπηρία
(28-09-2025) - Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις "μεταμόρφωσης" της οδού Κονδύλη στην Αλεξανδρούπολη
(28-09-2025) - Παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης οι εορτασμοί για τον Άγιο Διονύσιο και τα 40 χρόνια του Πρωτοδικείου Ορεστιάδας
(28-09-2025) - Καθαρίστηκαν οι ακτές της Σαμοθράκης από εθελοντές και την iSea
(28-09-2025) - Ο Γιάννης Βασιλειάδης στο World TEC Cup της Βαρκελώνης
(28-09-2025)
EN
TR







