Κάτι τρέχει στον Έβρο
Αλεξανδρούπολη: Το ΓΕΣ τοποθέτησε ράμπα για ΑμεΑ σε σπίτι στρατιωτικού
Το ανθρώπινο πρόσωπό του δείχνει για άλλη μια φορά ο Ελληνικός Στρατός, με μια παρέμβαση που είναι καθ' όλα αξιέπαινη.
Συγκεκριμένα σε μία από τις επισκέψεις του, στην περιοχή του Έβρου, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής διαπίστωσε ότι το τέκνο Στελέχους, που υπηρετεί στην Αλεξανδρούπολη, αντιμετωπίζει προβλήματα, σε απλά πράγματα της καθημερινότητας του και έδωσε άμεσα εντολή να τοποθετηθεί στο σπίτι του ράμπα ΑΜΕΑ.
Το δελτίο τύπου του ΓΕΣ αναφέρει:
Με γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινότητας του προσωπικού, το Γενικό Επιτελείο Στρατού, ολοκλήρωσε πρόσφατα την τοποθέτηση ηλεκτρικής ράμπας, για άτομο με κινητικά προβλήματα σε οικία στελέχους, στην περιοχή του νότιου Έβρου.
Η μέριμνα για το προσωπικό μας θα αποτελέσει και το 2019 βασικό άξονα των σχεδιαζόμενων δραστηριοτήτων με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής του προσωπικού μας.
- Νέα κινητοποίηση των κατοίκων για την απομάκρυνση της κεραίας στην οδό Μακρυγιάννη
(04-08-2025) - Αίσιο τέλος για περιπατητή που χάθηκε στη «Κλείδωση Φονιά» στη Σαμοθράκη
(04-08-2025) - Τι περιμένει το Διδυμότειχο από την Υπουργό Πολιτισμού στη νέα της επίσκεψη
(04-08-2025) - Λευκή Νύχτα Αλεξανδρούπολης: Το φεστιβάλ-θεσμός επιστρέφει για 12η χρονιά!
(04-08-2025) - Καλά στην υγεία τους οι τραυματίες από τη χθεσινή μετωπική σύγκρουση Δικέλλων–Μάκρης
(04-08-2025)
EN
TR






