Κάτι τρέχει στον Έβρο
Αλεξανδρούπολη: Προφυλακιστέοι οι έξι εκ των 13 Τούρκων που συνελήφθησαν με όπλα
Προφυλακιστέοι -με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή- κρίθηκαν μετά τη χθεσινήαπολογία τους και μέχρι τον ορισμό της δικασίμου οι έξι εκ των συνολικά 13 Τούρκων υπηκόων οι οποίοι συνελήφθησαν στις 3 Οκτωβρίου σε περιοχή του Σουφλίου Έβρου έχοντας εισέλθει παράνομα στη χώρα και φέροντας στις αποσκευές τους 147 πιστόλια και 190 γεμιστήρες.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν μετά την απόφαση της προφυλάκισης οι τρεις συνήγοροι τριών εκ των συλληφθέντων το κατηγορητήριο είναι η παράνομη είσοδος στη χώρα, η εισαγωγή, κατοχή και μεταφορά όπλων.
Οι έξι πλέον προφυλακιστέοι ισχυρίσθηκαν πλήρη άγνοια για την ύπαρξη στις δύο βαλίτσες και σε σάκους του εν λόγω οπλισμού.
Σημειώνεται πως οι σήμερα θα απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή και οι υπόλοιποι συλληφθέντες τους οποίους βαρύνουν οι ίδιες κατηγορίες.
Δείτε παρακάτω το ρεπορτάζ με το βίντεο από τη στιγμή της σύλληψης στην περιοχή Τυχερού:
- Αυξημένα μέτρα τροχαίας εν όψει του Δεκαπενταύγουστου
(13-08-2025) - Λαμπρός εορτασμός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Παναγία Κοσμοσώτειρα Φερών
(13-08-2025) - Στο Δ.Σ. Αλεξανδρούπολης το αίτημα επιστροφής της προτομής του Σεπτίμιου Σεβήρου στο Διδυμότειχο
(13-08-2025) - Από την Ορεστιάδα ξεκίνησαν οι "Διαγραμμίσεις Αναβάθμισης Προσβασιμότητας"
(13-08-2025) - Καθαρισμός διαβάσεων πεζών στην Αλεξανδρούπολη
(13-08-2025)
EN
TR







