Κάτι τρέχει στον Έβρο
Αλεξανδρούπολη: Πορτοκαλί θα φωταγωγηθούν ο Φάρος & το Δημαρχείο
Με πορτοκαλί χρώμα, το επίσημο χρώμα της Παγκόσμιας Ημέρας για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, θα φωταγωγηθούν στις 25 Νοεμβρίου, ο Φάρος και το Δημαρχείο της Αλεξανδρούπολης.
Πρόκειται για μία από τις δράσεις που διοργανώνει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών - Θυμάτων Βίας στο πλαίσιο της συγκεκριμένης Παγκόσμιας Ημέρας, με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού απέναντι σε ζητήματα που αφορούν τη βία κατά των γυναικών.
Επομένως μην απορήσετε για τον πορτοκαλί φωτισμό του Δημαρχείου και του Φάρου αφού είναι ένεκα της παγκόσμιας ημέρας κατά της κακοποίησης των γυναικών.
Να αναφερθεί πως για την συγκεκριμένη μέρα έχουν πραγματοποιηθεί διάφορες δράσεις στην Αλεξανδρούπολη, δείτε το βίντεο που ακολουθεί:
- Νέο γήπεδο 5x5 και πολλές αλλαγές στην παιδική κατασκήνωση του Δήμου Αλεξανδρούπολης
(22-07-2025) - Αποκατάσταση βόρειας εξόδου Καμαριώτισσας - Ανακαίνιση του Δημοτικού Σχολείου
(22-07-2025) - Έλεγχος εξ αποστάσεως για τα καύσιμα στα σχολεία της Ορεστιάδας
(22-07-2025) - Αύριο ανοίγει η πλατφόρμα για το EVROS PASS 2025
(22-07-2025) - Συνελήφθη αξιωματικός του στρατού στη Σαμοθράκη για ναρκωτικά
(22-07-2025)
EN
TR






