Κάτι τρέχει στον Έβρο
Αλεξανδρούπολη: Καμία ρύθμιση για τη στάθμευση των μοτοποδηλάτων στο κέντρο.
Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο θέμα μας, έχει απαγορευθεί η στάθμευση των μοτοποδηλάτων στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, παρά το γεγονός ότι έχουν τα ίδια δικαιώματα με τα αυτοκίνητα, σύμφωνα με το νόμο.
Ο Πρόεδρος της Λέσχης Μοτοσικλετοστών, κ. Κριτής Κριτού, σε δήλωσή του στο Thrakinet, είπε πως είναι νομιμότατο να παρκάρουν τα μηχανάκια εκεί που παρκάρουν και τα αυτοκίνητα, καθώς οι μοτοσικλετιστές πληρώνουν τα ίδια διόδια, τους ίδιους φόρους και τέλη κυκλοφορίας με τους οδηγούς αυτοκινήτων.
Οι μοτοσικλετιστές, λοιπόν, ψάχνουν μονίμως να βρουν χώρο για να παρκάρουν το μηχανάκι τους ανάμεσα στα αυτοκίνητα, στο κέντρο της πόλης, με αποτέλεσμα, παρά την ευελιξία που προσφέρουν, να δημιουργείται μεγάλη ταλαιπωρία στους οδηγούς τους.
Προς το παρόν, δεν προβλέπεται κάποια ρύθμιση αναφορικά με τη στάθμευση των μοτοποδηλάτων. Βέβαια, σύμφωνα με τον κ. Κριτού, οι μοτοσικλετιστές έχουν κάθε δικαίωμα να παρκάρουν όπου παρκάρουν και τα αμάξια, χωρίς να "τρώνε" πρόστιμο,
Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Thrakinet:
- Συντάχθηκε κανονισμός λειτουργίας του Γεωθερμικού Πεδίου Άνθειας - Αρίστηνου
(01-11-2025) - Νέα χρηματοδότηση με 2.050.000 ευρώ για το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο
(01-11-2025) - Μαζική συμμετοχή αγροτών από τον Έβρο στην κινητοποίηση της Κομοτηνής
(01-11-2025) - Στην Αλεξανδρούπολη το Διαβαλκανικό Συνέδριο για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία
(01-11-2025) - Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθησαν ανήλικοι με κροτίδες – Έφοδος και σε κατάστημα
(01-11-2025)
EN
TR






