Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
BAROLO

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Η έναρξη του προγράμματος θα γίνει τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014.
Η έναρξη του προγράμματος θα γίνει τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014.

Αλεξ/πολη: Εκπαίδευση Εθελοντών Νοσηλευτικής από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

03-11-2014
Εκπαίδευση Εθελοντών Νοσηλευτικής θα πραγματοποιηθεί από τις Εκπαιδεύτριες του περιφερειακού τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Αλεξανδρούπολη και από γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων στην αίθουσα διδασκαλίας του τμήματος.

Το πρόγραμμα της εκπαίδευσης είναι 7 εβδομάδων θεωρητικής εκπαίδευσης και 60 ώρες πρακτικής άσκησης στο Νοσοκομείο της πόλης. Τα θεωρητικά μαθήματα έχουν βασικές αρχές της Παθολογίας, Χειρουργικής, Ανατομίας, Νοσηλευτικής, Διαιτητικής, και Πρώτων Βοηθειών.

Η έναρξη του προγράμματος θα γίνει τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014 και τα θεωρητικά μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 16.00-19.00 μ.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού (Ειρήνης 41, 2ος όροφος, από τις 9.00 π.μ. έως τη 1.00 μ.μ).