Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Θηβαίος

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Το έργο εγκρίθηκε με συνολικό προϋπολογισμό 129.637,57 ευρώ.
Το έργο εγκρίθηκε με συνολικό προϋπολογισμό 129.637,57 ευρώ.

Αλεξ/πολη: Αναβαθμίζεται ο φωτισμός στο πάρκο Εθνικής Ανεξαρτησίας.

03-09-2013
Mε νέας τεχνολογίας και χαμηλής εκπομπής διόδου θα αντικατασταθούν τα φωτιστικά σώματα στο Πάρκο Εθνικής Ανεξαρτησίας στην Αλεξανδρούπολη ενώ θα τοποθετηθούν και αυτόνομοι υβριδικοί αιολικοί - φωτοβολταϊκοί στύλοι. Έτσι το εν λόγω πάρκο αναμένεται να αναβαθμιστεί ως προς το φωτισμό του.

Το έργο εγκρίθηκε και από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης με συνολικό προϋπολογισμό 129.637,57 ευρώ.

Με αυτό ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, δια της Αντιδημαρχίας Ενέργειας & Φυσικών Πόρων, με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και της Διεύθυνσης Προγραμματισμού Οργάνωσης και Πληροφορικής επιχειρούν να συνδυάσουν την εξοικονόμηση ενέργειας με την ενημέρωση και την εκπαίδευση των πολιτών, μαθητών και λοιπών επισκεπτών του πάρκου.

Με την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου ο Δήμος Αλεξανδρούπολης αναμένεται να αναβαθμίσει τον φωτισμό του πάρκου Εθνικής Ανεξαρτησίας επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα 60% εξοικονόμηση ενέργειας και παρουσιάζοντας παράλληλα τις δύο κυριότερες τεχνολογίες Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.