Κάτι τρέχει στον Έβρο
Αγιασμός στο πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρουπόλεως
Την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020 ο Μητροπολίτης μας κ. Άνθιμος μετέβη στο χώρο δίπλα από το Αεροδρόμίο της Αλεξανδρούπολης, όπου χρησιμοποιείται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τέλεσε Αγιασμό στο πεζοπόρο τμήμα της.
Τον Αγιασμό παρακολούθησαν ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης κ. Κωνσταντίνος Δαδούδης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Αλεξανδρούπολης κ. Κωνσταντίνος Κούκουρας, οι αξιωματικοί και πυροσβέστες του πεζοπόρου τμήματος, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Δημήτριος Πέτροβιτς και ο Δήμαρχος Αλεξανδρουπόλεως κ. Γιάννης Ζαμπούκης.
Ο Μητροπολίτης ευχήθηκε σε όλους τους αξιωματικούς και πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ο Θεός να τους προστατεύει και να τους φυλάει κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου από τις πυρκαγιές και οι προστάτες Τρεις Παίδες εν Καμίνω να τους δίνουν ψυχική δύναμη και αντοχή να ανταπεξέρχονται στις δύσκολες στιγμές της επικίνδυνης υπηρεσίας τους.
- Επιτυχημένη Δράση Πρώτων Βοηθειών του Δήμου Σαμοθράκης
(21-10-2025) - Η Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης τίμησε τον Προστάτη της Άγιο Αρτέμιο
(21-10-2025) - Προϋπολογισμός 40 εκατομμυρίων ευρώ για προγράμματα κατάρτισης αγροτών
(21-10-2025) - Υπεγράφη η σύμβαση για τα δύο νέα νηπιαγωγεία της Αλεξανδρούπολης (video)
(21-10-2025) - Δεν έφτανε η ευλογιά των αιγοπροβάτων, ήρθε και ο καταρροϊκός πυρετός
(21-10-2025)
EN
TR






