Κάτι τρέχει στον Έβρο
Αερολιμενάρχης Αλεξανδρούπολης: “Δεν υπάρχει πληροφορία περί παραχώρησης του Δημόκριτος”
Απάντηση στην πιθανότητα ιδιωτικοποίησης του αεροδρομίου Δημόκριτος με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρονται στην πρόθεση του ΤΑΙΠΕΔ μέσω σχετικής έρευνας που διεξάγει για τα 22 αεροδρόμια της χώρας, έδωσε μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο αερολιμενάρχης, Στέλιος Ζαντανίδης, επισημαίνοντας ότι δεν προκύπτει εθνικό θέμα από μια τέτοια εξέλιξη.
Άλλωστε όπως είπε, έχουν παραχωρηθεί κρισιμότατα αεροδρόμια για την εθνική μας ασφάλεια και λειτουργούν ακόμη με καλές προοπτικές όσον αφορά την διαχείριση των πτήσεων και θεμάτων που αφορούν στην εθνική ασφάλεια, όπως των Χανίων ή των νήσων του Ανατολικού Αιγαίου.
Στην προκειμένη περίπτωση, δεν θα υπήρχε περίπτωση αν παραχωρούνταν η Αλεξανδρούπολη να μην μπορούσαν να γίνουν στρατιωτικές πτήσεις από το αεροδρόμιο «Δημόκριτος».
«Κατά την άποψη μου μια καλή ιδιωτικοποίηση είναι πάντα ένα καλό νέο", ανέφερε χαρακτηριστικά, "όμως συνεχίζω να έχω σταθερή άποψη ότι η ΥΠΑ στα αεροδρόμια έχει πολύ καλό επίπεδο τεχνογνωσίας και τα λειτουργεί πολύ καλά", κατέληξε, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει καμία πληροφορία περί παραχωρήσεως.
- Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Μηδέν φόρος για νέους ως 25 ετών - Μείωση του ΦΠΑ στα ακριτικά νησιά
(07-09-2025) - Συγκέντρωση για τα Τέμπη: Πλήθος κόσμου στην Αλεξανδρούπολη ζήτησε δικαίωση των θυμάτων (video)
(07-09-2025) - Αστυνομικοί της Αλεξανδρούπολης καταγγέλουν άθλιες συνθήκες διαμονής στη ΔΕΘ
(07-09-2025) - Ήρθε και φέτος η ώρα για το «Χαϊβάν Παζάρ» στο Διδυμότειχο
(07-09-2025)
EN
TR







